Έντονη κόντρα ανάμεσα σε Ισραηλινό δημοσιογράφο και την Μαρίνα Σάττι μέσα από insta story και προσωπικά μηνύματα. "Φοράς ωτοασπίδες για να μην ακούς τις βόμβες που πέφτουν".
Έντονη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Μαρίνα Σάττι και Ισραηλινό δημοσιογράφο με την τραγουδίστρια να του λέει “φοράς ωτοασπίδες για να μην ακούς τις βόμβες που πέφτουν“. Τα αμφίδρομα…πυρά στα social media.
Λίγα 24ωρα πριν εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον Α’ ημιτελικό της Eurovision 2025 ερμηνεύοντας ένα τραγούδι έκπληξη, ξέσπασε άγρια κόντρα με τον δημοσιογράφο του ισραηλινού ιστότοπου Walla, Γιανίβ Ντορνμπούς.

Η ένταση δημιουργήθηκε αρχικά μέσω ενός insta story ενώ γρήγορα εξελίχθηκε σε προσωπική ανταλλαγή δηλώσεων με πολιτικές αλλά και συναισθηματικές τοποθετήσεις. Όλα ξεκίνησαν όταν στο αεροδρόμιο, ο δημοσιογράφος επιβιβάστηκε στην πτήση προς Ελβετία για να καλύψει τη φετινή Eurovision.
Τρελό κράξιμο on air στη Μαρίνα Σάττι στο πλατό του Happy Day – Φοράει μαύρα γυαλιά λες και είναι σταρούμπα
Εκεί προς έκπληξή του διαπίστωσε ότι δίπλα του καθόταν η Μαρίνα Σάττι. Σε όλη τη διάρκεια της πτήσης η τραγουδίστρια φαινόταν ιδιαίτερα φορτισμένη και έκλαιγε λόγω του περιστατικού στο αεροδρόμιο με τους δημοσιογράφους.

Λίγες ώρες αργότερα, ο δημοσιογράφος παρακολούθησε τη Σάττι να τραγουδά σε πάρτι Euroclub στη Βασιλεία και ανέβασε ένα insta story στο οποίο θέλησε να ειρωνευτεί την τραγουδίστρια για το περσινό της χασμουρητό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Ισραηλινής εκπροσώπου Eden Golan.
Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα ειρωνικό story με βίντεο από την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι και τον ίδιο να κρατά ωτοασπίδες, ενώ πρόσθεσε και περσινές φωτογραφίες της τραγουδίστριας να χασμουριέται. Φυσικά η Μαρίνα Σάττι δεν άφησε αναπάντητο το story.
Eurovision: H Έντεν Γκολάν ξεσπά κατά της Σάττι- «Ήταν ανάμεσα στους πιο αηδιαστικούς, ήταν εφιάλτης»
Του έγραψε σε προσωπικό μήνυμα «Ωτοασπίδες; Για να μην ακούς τις βόμβες που πέφτουν, bitch». Ο δημοσιογράφος, σε μια απόπειρα να ρίξει τους τόνους, της εξήγησε πως καθόταν δίπλα της στην πτήση και ότι, παρά το εμφανές συναισθηματικό της φορτίο, σεβάστηκε την ιδιωτικότητά της.
Της πρότεινε δε, να απαντήσει στα ελληνικά δημοσιεύματα που σχολίαζαν τις δηλώσεις της Golan και την εχθρική στάση κάποιων καλλιτεχνών απέναντι στην Ισραηλινή αποστολή.

Απαντώντας, με τη σειρά της, η Μαρίνα Σάττι ζήτησε συγγνώμη μόνο για τη χρήση της λέξης “bitch”, ενώ δεν ανακάλεσε το υπόλοιπο σχόλιο. Αρνήθηκε, ωστόσο, να κάνει οποιαδήποτε δήλωση αναφορικά με την περσινή διαμάχη με την Eden Golan ή για το πώς παρουσιάστηκε η ίδια στα ελληνικά ΜΜΕ.