Ευδοκία Ρουμελιώτη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ολοκληρώθηκε η υιοθεσία του παιδιού που ζούσε μαζί της για 3,5 χρόνια

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά «Μαμάδες» θα δούμε την Ευδοκία Ρουμελιώτη σε μια  συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. το Σάββατο 25/2  στην Ερτ.

Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» πρόβαλε ένα μικρό απόσπασμα από την αποκαλυπτική συνέντευξη της ηθοποιού που μεταξύ άλλων αναφέρει τον λόγο που δεν ολοκληρώθηκε η υιοθεσία του παιδιού που ζούσε μαζί της.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ολοκληρώθηκε η υιοθεσία του παιδιού που ζούσε μαζί της για 3,5 χρόνια

Δείτε ακόμα: Μιμή Ντενίση  Λάκης Λαζόπουλος: Το τέλος της κόντρας και η επική συμφιλίωση

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της Νικηφόρος Χαραγκιώνης έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Δημήτρη που ήρθε στον κόσμο το 2015. Το ζευγάρι είχε κάνει γνωστή την επιθυμία τους, να υιοθετήσουν ένα παιδάκι, κάτι που τελικά δεν έγινε.

«Έκανα αφήγηση παραμυθιών και θεατρικό παιχνίδι σε νοσοκομεία με παιδιά εγκαταλελειμμένα ή που έχουν ειδικές ανάγκες. Αυτή η διαδικασία έφερε στην ζωή μας το παιδάκι αυτό, που τελικά δεν εξελίχθηκε καλά. Τον είχαμε πάρει σπίτι, περάσαμε 3,5 χρόνια μαζί μας και μας είπαν πως δεν ολοκληρώνεται η υιοθεσία και μέσα σε μία ημέρα το παιδί το πήραν. Επειδή είναι ένα παιδάκι με πολλά προβλήματα υγείας και με ειδικές ανάγκες, το πήραν. Δεν το έχουμε ξεπεράσει ακόμα όλο αυτό» αποκάλυψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Δείτε ακόμα: Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη μιλά για την εγκυμοσύνη της και αποκαλύπτει το όνομα του παιδιου

Δείτε το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα:

Close