Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου το βράδυ της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας.

Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε επίσης :Η Ιωάννα Μαλέσκου μάς συστήνει την αδερφή της- Διαφορετικό στιλ αλλά μοιάζουν πολύ! (εικόνες)

Η όμορφη παρουσιάστρια είχε καταφέρει να κρατήσει  κρυμμένο το γλυκό μυστικό της παρόλα αυτά  τις τελευταίες μέρες όλο και αυξάνονταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν γνωστή παρουσιάστρια να περιμένει  στο πρώτο της παιδί.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία με την οποία  ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου

Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου

Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου

Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου

Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου

Close