Ελένη Μενεγάκη: Έκλεισε την τελευταία εκπομπή με τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε σήμερα την τελευταία της εκπομπή,  μετά την ανακοίνωσή της ότι δεν θα συνεχίσει στον χώρο της τηλεόρασης.

Η βασίλισσα του πρωινού αποχαιρέτησε το κοινό της και τους συνεργάτες της με δάκρυα και συγκίνηση καθ’όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Φυσικά από το πλευρό της δεν μπορούσαν να λείπουν τα τέσσερα παιδιά της. Ο Άγγελος, η Λάουρα, η Βαλέρια και η μικρή Μαρίνα. Πάντα δίπλα της και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος.

Η Ελένη Μενεγάκη, αποφάσισε μετά από 26 χρόνια τεράστιας και πολύ πετυχημένης πορείας στην τηλεόραση, να παραδώσει “τα σκήπτρα” και να αποσυρθεί.

Ελένη Μενεγάκη: Έκλεισε την τελευταία εκπομπή με τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο

 Το αντίο του Γρηγόρη Γκουντάρα

Το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε και έδειξε την προτίμησή του στα τόσα χρόνια που παρέμενε η ίδια το Νο 1! Η Ελένη “της διπλανής πόρτας” με δάκρυα στα μάτια είπε το τελευταίο αντίο στην τελευταία της εκπομπή.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον παλιό συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη. Εμφανίστηκε στο πλατό και γεμάτος συγκίνηση μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για την Ελένη, και την αποχαιρέτησε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Μενεγάκη τελευταία εκπομπή

 

Έκλεισε την τελευταία εκπομπή με τον σύζυγο και τα παιδιά της

Φυσικά δεν γινόταν να κλείσει την τελευταία της εκπομπή και να λείπει από το πλευρό της ο Μάκης Παντζόπουλος και τα τέσσερα γλυκύτατα παιδιά της. Δείτε παρακάτω να αποχαιρετάει τον κόσμο μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της on camera!

 

Close