Γιαυτό επιτέθηκε στον Αντύπα ο θαμώνας  – Εξηγήσεις από τη σύζυγο του Αντύπα

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό Ένας άντρας ανέβηκε στη σκηνή όταν τραγουδούσε ο Αντύπας και του επιτέθηκε κατά την διάρκεια που τραγουδούσε.

Η εκπομπή  Live News επικοινώνησε με το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και η σύζυγός και στενή συνεργάτιδα του Αντύπα εξηγεί τι πραγματικά έγινε .

«Ήταν ένας κύριος που έπαθε κρίση πανικού, μεγάλος σε ηλικία, ο οποίος ανέβηκε επάνω στην πίστα στον πανικό του για να πει στον Αντύπα να φωνάξει έναν γιατρό καθώς είχε λιποθυμήσει η σύζυγός του», αναφέρει στενή συνεργάτιδα του Αντύπα.

Ο άντρας που γρονθοκόπησε τον πασίγνωστο τραγουδιστή έσπρωξε την γυναίκα που έχει μπει στη μέση και τον έπιασε από το χέρι στην προσπάθειά του να του εξηγήσει. Πελάτες του μαγαζιού ανέβηκαν στη σκηνή και απομάκρυναν τον άντρα για να τον αποτρέψουν από μία ακόμη επίθεση.

Δείτε επίσης : Νέλλη Γκίνη : Αυτός είναι ο γνωστός ράπερ γιος της

«Τον ενημέρωσαν ότι ήρθαν άνθρωποι και παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στην γυναίκα του και τον κατεβάσανε. Στο βίντεο μετά φαίνεται ότι πάει κοντά στον τραγουδιστή και ζητάει συγγνώμη», συμπληρώνει η συνεργάτιδα του τραγουδιστή.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού η ορχήστρα δεν σταμάτησε στιγμή να παίζει, ενώ ο Αντύπας, απτόητος, συνέχιζε να τραγουδά σαν να μην συνέβη τίποτα.

@konstantinosdroulias Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️#antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false ♬ πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Δρούλιας

Δείτε επίσης : Ιωάννα Τούνη: Δείτε το μωρό της

«Ο Αντύπας δεν τρόμαξε, ήταν στον κόσμο του. Τραγουδούσε, το μαγαζί ήταν γεμάτο. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν. Πέρασαν δευτερόλεπτα μέχρι να τον ηρεμήσουν και να πει: ‘Ζητώ συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη’. Γιατί είδε εντωμεταξύ ότι έτρεξαν οι άνθρωποι του μαγαζιού στην γυναίκα του», αναφέρει η σύζυγος του Αντύπα.

Η σύζυγος του άνδρα που ανέβηκε στη σκηνή και χτύπησε στο πρόσωπο τον τραγουδιστή είχε χάσει τις αισθήσεις της. Ο σύζυγός της αφού έσπρωξε τον Αντύπα, του έδειξε να κοιτάξει προς το τραπέζι του για να καλέσει βοήθεια.

«Ο άνθρωπος ζήτησε συγγνώμη, είχε πάθει κρίση πανικού. Τη γυναίκα την περιποιηθήκαμε, έφτασε στο μαγαζί και ασθενοφόρο προληπτικά. Δεν χρειάστηκε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, συνήλθε. Είναι μία μεγάλη κυρία. Ήρθε όλη η οικογένεια, ζήτησε συγγνώμη από τον τραγουδιστή και το μαγαζί, ο άνθρωπος νόμιζε ότι η γυναίκα του πέθαινε».

Ο άντρας, απολογήθηκε για την πράξη του, με το θέμα να θεωρείται λήξαν από τον τραγουδιστή.

Close