Γιώργος Δασκαλάκης : Η σύντροφος του εξηγεί τι συνέβη και χειροτέρεψε η υγεία του

Ο Γιώργος Δασκαλάκης δίνει την δική του μάχη με τον καρκίνο από το καλοκαίρι. Η σύντροφος του τραγουδιστή αναφέρει το συνέβη και υποτροπίασε .

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο. Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος στο okmag, πρόκειται για λέμφωμα Hodgkin. Ο Γιώργος Δασκαλάκης από το καλοκαίρι που διαγνώστηκε με αυτής της μορφής τον καρκίνο κάνει μια σειρά από χημειοθεραπείες και παλεύει την ασθένεια με θάρρος και ελπίδα. Βράχος δίπλα του η σύντροφός του Μαρία Ντινόρη που ο ίδιος την αποκαλεί «ο φύλακάς άγγελός μου».

Δυστυχώς οι μέρες των Χριστουγέννων, δεν ήταν καλές για τον Γιώργο Δασκαλάκη ο οποίος όπως μας ενημέρωσε σήμερα με μια ανάρτησή του στο facebook, υποτροπίασε.

Το okmag επικοινώνησε με τη σύντροφό του Μαρία Ντινόρη η οποία μας περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

Δείτε επίσης : Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Xριστουγεννιάτικη απόδραση στην Αράχωβα

Γιώργος Δασκαλάκης : Η σύντροφος του εξηγεί τι συνέβη και χειροτέρεψε η υγεία του

«Συνεχίζει τις χημειοθεραπείες. Έπαθε θρόμβωση στο αριστερό του πόδι και αυτό τον πήγε πίσω στις θεραπείες. Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά έχει πίστη στο θεό και θα τα καταφέρουμε. Λόγω της θρόμβωσης δεν μπορεί να περπατήσει ούτε 5 μέτρα χωρίς βοήθεια. Είναι δύσκολα τα πράγματα και έχει πέσει πολύ η ψυχολογία του δυστυχώς.

Το κακό είναι ότι έχει δυνατούς πόνους. Μέσα όμως σε αυτή την δύσκολη κατάσταση πιστεύουμε και οι δυο ότι τελικά θα βγει νικητής. Θα νικήσει τον καρκίνο. Γιατί το έχει υποσχεθεί και δημόσια. Στο πρώτο βίντεο που έκανε όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο. Θέλω να γίνει πρώτα καλά για τα παιδιά του και μετά για μένα. Τον έχω τάξει σε όλους τους Αγίους” λέει η σύντροφος του Γιώργου Δασκαλάκη στο okmag και συνεχίζει:

Γιώργος Δασκαλάκης : Η σύντροφος του εξηγεί τι συνέβη και χειροτέρεψε η υγεία του

Δείτε επίσης : Προειδοποιεί το Ρολόι της Αποκάλυψης : Ο πυρηνικός πόλεμος πιο κοντά απο ποτέ

«Είναι πιο δύσκολα γι’ αυτόν γιατί έχει θέμα και με το στομάχι του και δεν τρώει κανονικά όπως όλος ο κόσμος. Κάνει πολλούς εμετούς και αυτό δυσκολεύει την θεραπεία και χάνει κιλά γρήγορα.

Τον Φεβρουάριο θα κατέβουμε στην Αθήνα και θα κάνουμε την ειδική εξέταση (pet scan) για να δούμε αν ο οργανισμός του Γιώργου έχει δεχθεί τις χημειοθεραπείες καθώς και σε ποια φάση βρισκόμαστε. Βέβαια υπάρχουν ακόμα πολλοί κύκλοι χημειοθεραπειών.Οι γιατροί είπαν ότι θα πάρει το λιγότερο ενάμισι χρόνο η θεραπεία» λέει η σύντροφος του Γιώργου Δασκαλάκη στο okmag.

Close