Γιώργος Γιαννόπουλος: Έκανε  λάθος ο ALPHA που σταμάτησε το Σόι

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αναρωτιόταν: Το λέω συνέχεια αυτό. Τι να πω δηλαδή; Να πω ψέματα;

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος  το πρωί της παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι not.Ο γνωστός ηθοποιός  αναφέρθηκε με δυσαρέστηση στην διακοπή του σίριαλ  του ALPHA το σου σου.

Είπε χαρακτηριστικά :υπάρχουν ουρές από παιδάκια που έρχονται στο θέατρο για τον Χαμπέα! Αυτό με τιμάει γιατί είμαι από τους λίγους ηθοποιούς που δίνω ονόματα στους χαρακτήρες μου. Νομίζω ότι έκαναν μεγάλη κουταμάρα.

Δείτε επίσης:Νίκη Λυμπεράκη: Η φωτογραφία με τον γιο της να την αγκαλιάζει που τρέλανε το instagram!

Το λέω συνέχεια αυτό. Τι να πω δηλαδή; Να πω ψέματα; Αφού κάνει τώρα στις επαναλήψεις 25% και 30%. Δηλαδή μιλάμε για τρελό πράγμα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Γιαννόπουλος. «Κάποιο λάθος έκαναν στη διαχείριση. Τώρα, όμως, πάμε για άλλα. Αυτό τελείωσε.

Πιστεύω ότι γίνεται, γίνεται για το καλό μας και πάμε παρακάτω. Νομίζω όμως ότι ήταν κακή διαχείριση των υπευθύνων εκείνης της εποχής. Μιλάμε για μια τεράστια επιτυχία. Εγώ το είχα στο μυαλό μου, το είχα προτείνει και στο κανάλι, το Σόι να υπάρχει σε ένα κανάλι για 10 χρόνια. Δύο ή τρεις φορές το χρόνο

Κακές διαχειρίσεις γίνονται, δεν είναι η πρώτη φορά. Έκρινε για κάποιους λόγους το κανάλι πως έπρεπε να σταματήσει» συμπλήρωσε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο :

 

Close