Η Αφροδίτη Λιάντου  απαντά για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν έγκυο

Η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στην Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη. Στην συνέντευξη που παραχώρησε αγαπημένη ηθοποιός από την “Γη της ελιάς” απάντησε και στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος και να παντρεύεται.

Ακόμα μίλησε για το ρόλο της ως  Μυρτάλη, όσο για το ενδεχόμενο να τη δούμε να παίζει σε κάποιο σήριαλ ή θεατρικό έργο μαζί με τη μητέρα της.

Η Αφροδίτη Λιάντου απαντά για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν έγκυο

Δείτε ακόμα: Κωνσταντίνα Μπεκιάρη : Η αινιγματική ανάρτηση της πρώην συζύγου του Μπισμπίκη ύστερα το viral βίντεο με τη Δέσποινα Βανδή

«Αν είχα κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου στη “Γη της Ελιάς” θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Η “Μυρτάλη” είναι το άκρως αντίθετο από εμένα. Παλιά όταν με συναντούσαν στο δρόμο, μου έλεγαν καλά πράγματα, τώρα έχουν αρχίσει και μου λένε, γιατί έγινα έτσι», είπε αρχικά

«Οι γονείς μου δεν είναι αυστηροί, είναι ελαστικοί, μου λένε να πηγαίνω με το ένστικτό μου. Είναι άψογη η σχέση με την μητέρα μου, Εβελίνα Παπούλια. Έχουμε πολύ καλή σχέση, την εμπιστεύομαι στα πάντα, την εμπιστεύομαι και σαν φίλη μου. Δεν θα μας δείτε σε ένα σίριαλ ή στο θέατρο μαζί ακόμα, δεν θέλουμε και οι δυο. Έχουμε κάνει τατουάζ με την μητέρα μου ένα τριαντάφυλλο, μικρή με έλεγε τριανταφυλλένια», είπε η Αφροδίτη Λιάντου για τη μητέρα της.

Η Αφροδίτη Λιάντου απαντά για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν έγκυο

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή η νεαρή ηθοποιός απάντησε: ««Έχει γραφτεί ότι είμαι έγκυος και ότι παντρεύομαι, το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Στα προσωπικά μου είμαι καταπληκτικά».

Δείτε ακόμα: Μητέρα πέταξε το παιδί της σε κάδο ανακύκλωσης

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Mega Καλημέρα»:

Close