Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Μαρίνα Πατούλη για τον χαρακτηρισμό «σκουπίδια

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για την βραδιά του “Fashion tv World’s Excellence Gala. Η Μαρίνα Πατούλη  ξέσπασε στα τηλεοπτικές  κάμερες για τον νέο κύκλο του GNTM 5 αλλά και για την Βίκυ Καγιά.

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε και η Βίκυ Καγιά, η οποία τοποθετήθηκε και απάντησε στην μεταξύ άλλων και στην Μαρίνα Πατούλη

Η παρουσιάστρια δήλωσε : «Δεν ασκούμε κανένα είδους βία και κανένα είδος μπόουλινγκ, Αγαπάμε τις γυναίκες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε να πατάξουμε κάθε είδους βία απέναντι στη γυναίκα. Απαγορεύεται ο οποιοδήποτε με οποιοδήποτε τρόπο να υπονοεί κάτι τέτοιο. Τα αρνητικά σχόλια με τα χρόνια τα έχω συνηθίσει. Την εποχή του πρωινού καφέ έκλαιγα συνέχεια και δεν έβγαινα από το σπίτι μου».

Δείτε επίσης : GNTM  Έξαλλη η Έλενα Χριστοπούλου: Είδα βια

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό σκουπίδια της Μαρίνας Πατούλη απάντησε  «Έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη της. Εγώ δεν την γνωρίζω προσωπικά την κυρία, αλλά μπορεί να λέει δημόσια της γνώμη της ελεύθερα. Αυτή η εκπομπή δημιουργεί πάρα πολλά συναισθήματα και είναι όλα δεκτά. Είναι αστείο όλο αυτό, εγώ δεν έχω να πω τίποτα κακό για κανέναν άνθρωπο».

Ολοκληρώνοντας  η Βίκυ Καγιά τοποθετήθηκε  για τις φήμες που την θέλουν  να έχει τσακωθεί με την Σοφία Χατζηπαντελή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι μόδας : «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το babe love μου, μιλάμε καθημερινά και στο τηλέφωνο και στο Instagram. Την λατρεύω και την εκτιμώ, την γουστάρω πολύ που φωνάζει και στα επόμενα επεισόδια θα δείτε και άλλα».

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα

 

 

Close