Η Φώφη Γεννηματά συγκλονίζει για τη μάχη της με τον καρκίνο "Είναι πολύ οδυνηρό"

Η Φώφη Γεννηματά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Δευτέρας. Η πρόεδρος του κόμματος “Κίνημα Αλλαγής”, μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

Η ίδια συγκλονίζει με τα λεγόμενά της, για το πως το αντιμετώπισε, και πως ένιωσε όταν έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. Πρώτη σκέψη της ήταν τα παιδιά της, και όσα εξομολογείται παρακάτω συγκινούν.

Η Φώφη Γεννηματά συγκλονίζει για τη μάχη της με τον καρκίνο "Είναι πολύ οδυνηρό"

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα. Να σκέφτεσαι ότι μπορεί η μικρή σου να μην σε θυμάται καν πώς είσαι. Να μην θυμάται τη μορφή σου, να μην θυμάται τη φωνή σου, να μη γνωρίσει το χάδι σου.

Με έπιανε τρόμος στη λογική ότι μπορεί τα παιδιά μου, που με τόσο κόπο και τόση προσπάθεια απέκτησα στη ζωή μου, θα τα άφηνα ξαφνικά μόνα τους. Είναι πολύ οδυνηρό», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

«Σίγουρα για αρκετά χρόνια ζούσα με αυτό το σκεπτικό. Ότι κάποια στιγμή ο καρκίνος θα χτυπήσει και τη δική μου πόρτα. Μετά η καθημερινότητα μας ξεπέρασε, αρχίσαμε να ζούμε φυσιολογικά και το ξεχάσαμε, το βγάλαμε από τη ζωή μας. Αλλά επανήλθε. Και αφού επανήλθε μάθαμε να ζούμε με αυτό»

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης παρακάτω

Close