Η Στάθα Καραϊβάζ μιλάει για την δολοφονία του συζύγου της Γιώργου Καραϊβάζ και συγλονίζει

Δύο χρόνια συμπληρώνονται δίχως τον Γιώργο Καραϊβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του. Η υπόθεση δεν έχει εξιχνιαστεί και οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί. Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ συνεχίζει την ζωή της χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο και όπως εξομολογείται για εκείνη ήταν δυο πολύ δύσκολα χρόνια.

Στο περιοδικό “ΟΚ!” και την Τασούλα Παπανικολάου μίλησε η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον τραγικό θάνατο του συζύγου της, εκείνο το μεσημέρι.

Δείτε ακόμα: Δολοφονία Καραϊβάζ: Κοντά στους δολοφόνους οι αρχές  Το λευκό βαν και ο ιδιώτης

Η Στάθα Καραϊβάζ μιλάει για την δολοφονία του συζύγου της Γιώργου Καραϊβάζ και συγλονίζει

Όλα όσα είπε η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ:

Δύο χρόνια χωρίς τον Γιώργο. Αναμφισβήτητα δύο πολύ δύσκολα χρόνια. Τι είναι αυτό που σας πονά πιο πολύ;

Η έλλειψη της αγάπης του. Η απουσία του μέσα στη μέρα, το ότι δεν είναι εδώ. Η ζωή μου ήταν συνυφασμένη με τον Γιώργο μου.

Αν είχατε μπροστά σας τους δολοφόνους του, τι θα τους λέγατε;

Ότι δολοφόνησαν λάθος άνθρωπο. Ο Γιώργος αγαπούσε όλους τους ανθρώπους και έκανε πολλά καλά στη σύντομη ζωή του, όπως είπε και ο γιος μας. Ο Γιώργος θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του γιατί έτσι τους τα έφερε η ζωή, δεν ήξεραν τι έκαναν. Αυτό οφείλω να πράξω και εγώ.

Τι σας λείπει πιο πολύ από τον Γιώργο;

Το γέλιο του, η αισιοδοξία του, η καλοσύνη του, η γιγάντια δύναμη ψυχής που είχε, το κέφι του για τη ζωή. Έβρισκε την παραμικρή ευκαιρία για να την κάνει γιορτή. Μου λείπει η γλυκιά του κουβέντα, μιλούσε πολύ γλυκά με πολύ αγαπησιάρικες λέξεις στους οικείους του. Όποτε ζοριζόμουν, μου έλεγε «προχώρα και μη σε νοιάζει τίποτα. Εγώ είμαι εδώ». Μου λείπει αυτή του η δύναμη, αυτό το «εγώ είμαι εδώ για σένα, εγώ είμαι εδώ για το παιδί μας, εδώ είμαι εγώ για όλους μας».

Τι θυμάστε από εκείνη τη μοιραία μέρα;

Όλα. Με την τελευταία λεπτομέρεια. Η μέρα που μαύρισε ο ουρανός, άλλαξε η ζωή μου, έφυγε ο Γιώργος μου από κοντά μου. Αυτό που με στιγμάτισε – είναι η πρώτη φορά που το λέω – ήταν ότι δεν με άφηναν να τον πλησιάσω, να τον αγκαλιάσω, να είμαι δίπλα του. Ήθελα τόσο, μα τόσο, να τον αγκαλιάσω.

Δείτε ακόμα: Θεσσαλονίκη : Πάτησε με το αυτοκίνητο αστυνομικό επειδή του έκοψε κλήση

Η Στάθα Καραϊβάζ μιλάει για την δολοφονία του συζύγου της Γιώργου Καραϊβάζ και συγλονίζει

Σας θυμώνει που δεν έχουν συλληφθεί ακόμη οι δολοφόνοι του;

Περιμένω, είμαι σίγουρη ότι θα συλληφθούν. Δεν θυμώνω. Περιμένω το πότε. Ο Γιώργος μου πίστευε στους ανθρώπους και στην ακεραιότητα των περισσότερων αστυνομικών. Έτσι και εγώ στη μνήμη του οφείλω να κάνω το ίδιο.

Close