Η Ζένια Μπονάτσου: Ο πατέρας μου προσπαθούσε να κοπανηθεί στον τοίχο για να πάρει ανάσα

Η Ζένια Μπονάτσου μαζί με την μητέρα της Μάρθα Κουτουμάνου μίλησαν στην εκπομπή Idols σε ενα αφιέρωμα στη ζωή του Βλάσση Μπονάτσου. 

Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν. Χωρίς αν ξέρω τι σημαίνει καν θάνατος, χωρίς να ξέρω καν τι συμβαίνει εκείνη την ώρα. Ήταν λίγο πριν σταματήσει να αναπνέει που εσύ ήσουν κρυωμένη και έφτιαχνε τσάι. Έχει κάτσει στην κουζίνα, τραγουδάει και πάω εγώ από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα. Κάθομαι για λίγο μαζί του, μου γελάει και μου τραγουδάει. Φεύγω από το κουζινάκι για το δωμάτιο και λέω στην μάνα μου, «μαμά κάτι δεν πάει καλά» και άρχισα να κλαίω», είπε η Ζένια Μπονάτσου.

Ήταν ένα σοκ… Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και προσπαθούσε να κοπανηθεί στον τοίχο για να πάρει ανάσα αλλά δεν γινόταν.

Η Ζένια Μπονάτσου μίλησε επίσης  και για το πρόβλημα υγείας του πατέρα που έχει κληρονομήσει και εκείνη.

Δείτε επίσης : Συγκλονίζει η Σοφία Παυλίδου : Το σημάδι της ντροπής από τον ξυλοδαρμό που είχε δεχθεί  Εικονα

Είναι ένα ένζυμο που μου λείπει, όπως έλειπε και στον πατέρα μου. Όταν έχεις άγχος και στρες, ή αν χτυπήσεις (έστω ελαφρά) θα πρηστεί το δέρμα μου. Είναι κάτι σπάνιο και ο κάθε άνθρωπος που το έχει μπορεί να πρήζεται σε διαφορετικά σημεία του σώματός του. Ο πατέρας μου το πάθαινε συχνά στο πρόσωπο. Από αυτό πέθανε κιόλας. Όλα ξεκίνησαν όταν πρήστηκε το πρόσωπό του.

Τι ανέφερε για τα σχόλια που διάβαζε παλιότερα για τον πατέρα της:

Όταν υπάρχει κάτι τέτοιο πρέπει πάντα να σέβεσαι τον άλλον. Όταν ήμουν παιδί και διάβαζα σχόλια του τύπου ότι ο πατέρας μου έπαιρνε ναρκωτικές ουσίες και έτσι πέθανε. Όταν κρίνουν πως ο πατέρας μου από επιλογή του άφησε πίσω μια οικογένεια, είναι πάρα πολύ άσχημο. Δεν άφησε από επιλογή του την οικογένεια», είπε η Ζένια Μπονάτσου στην εκπομπή Idols.

 

Close