Η Ζέτα Δούκα μιλά για το πρόβλημα υγείας της "Είμαι περισσότερο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι μου"

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Ζέτα Δούκα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και πως βρισκόταν στο νοσοκομείο πριν από λίγες ημέρες.

Σήμερα, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό της Φαίης Σκορδά, και μίλησε μεταξύ άλλων, τόσο για την εμπειρία της στην καραντίνα, όσο και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η ίδια, αλλά και η μητέρα της.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Μετά το Πάσχα ουσιαστικά είμαι περισσότερο χρόνο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι μου. Η μητέρα μου είχε κάτι που γνωρίζαμε ότι πρέπει να κάνει.Έκανε αντικατάσταση δύο βαλβίδων, ένα χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, το οποίο πιστεύαμε ότι έχει λίγη παράταση ακόμα, δεν θα φτάσουμε στο έσχατο σημείο μέσα στην καραντίνα, όπως και έγινε, και το δεύτερο το δικό μου, το οποίο ήταν απρόοπτο και μάλλον ήταν απόρροια όλης αυτής της κατάστασης της ψυχολογικής, της δύσκολης, την οποία πέρασα και ξέσπασε εκεί.

Τελικά όλα γίνονται όμως. Είμαστε και οι δύο καλά. Αναρρώνουμε. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι σου γίνεται, να προλαμβάνεις κάποια πράγματα, Και με τη μητέρα μου είχαμε κάνει πρόληψη με την έννοια ότι είχαμε βρει τους γιατρούς, που άμα φτάσει στο σημείο αυτό θα την χειρουργήσουν προ καραντίνας, επομένως όταν συνέβη αυτό ξέραμε που θα πάμε, δεν ήμασταν στα χαμένα. Και εγώ αυτά τα ευρήματα που είχα και έτυχε και μεγάλωσαν τα παρακολουθούσα.

Πήγα να εξετάσω τα ορμονικά μου γιατί νόμιζα ότι ήταν απόρροια κάποιων ορμονολογικών διαταραχών που λόγω ηλικίας κάποιες γυναίκες έχουμε και τελικά βρήκα ότι ήταν ένας ακριβώς διπλασιασμός των ευρημάτων που είχα εδώ και κάποιους μήνες. Μέσα σε έξι μήνες διπλασιάστηκαν και δημιούργησαν πολύ μεγάλο πρόβλημα, και έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως. Θέλει πρόληψη και έρευνα. Να διαλέγουμε προσεχτικά  τους γιατρούς που εμπιστευόμαστε την υγεία μας»

Close