Η Ιωάννα Τούνη γύρισε σελίδα μετά το χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός νέου συντρόφου
Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε στην εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού, πως η γνωστή inflluencer Ιωάννα Τούνη έχει γυρίσει σελίδα στη προσωπική της ζωή, και μάλιστα έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός άνδρα από τη Θεσσαλονίκη.
Η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πως προχωρά παρακάτω στην προσωπική της ζωή, μόλις λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Οι τελευταίες πληροφορίες τη θέλουν να έχει ξαναβρεί τον έρωτα στα μάτια ενός καινούργιου άντρα
Ιωάννα Τούνη: Τι είπε μόλις έκλεισαν οι κάμερες – Η έντονη ενόχληση της

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού, η Ιωάννα Τούνη έχει κάνει το επόμενο βήμα με νέο σύντροφο από τη Θεσσαλονίκη, αν και προς το παρόν προτιμά να κρατά το νέο ειδύλλιο μακριά από τα stories και τις κάμερες.
Ιωάννα Τούνη: Το ξέσπασμα της για το ταξίδι της στο Νουμπάι – «Ο σάπιος κόσμος, λογικά θα έχει πάει το πολύ μέχρι Καρδίτσα»
«Έχει καεί από τον χυλό», σχολίασε ο Νίκος Γεωργιάδης, και μάλλον δεν έχει άδικο. Μετά από όσα έζησε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, και με δεδομένο ότι πλέον έχουν μαζί ένα παιδί, είναι λογικό να θέλει να προστατέψει τη νέα της σχέση – αν φυσικά επιβεβαιωθεί πως ισχύει.
Γιατί αν κάτι μάθαμε από το προηγούμενο της love story, είναι ότι η Ιωάννα Τούνη δεν φοβάται να αγαπήσει… αλλά και να μιλήσει όταν τα πράγματα πάνε στραβά.