Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε: Τι είπε για την υγεία της και γιατί λείπει ο Κρατερός

Η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε μετά απο οχτώ μέρες στην εκπομπή η Φωλιά των κουκου. Τι είπε για την υγεία της και γιατί έλειπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

«Καλημέρα σας! Νοιώθω ότι έχω να κάνω πρεμιέρα κάνα χρόνο. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ! Αλλά δεν ξέρω αν βλέπετε… δεν είναι ο Κρατερός εδώ! Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένεια και τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα, και που μου ανέχτηκαν, που δεν ήθελα να μιλάω καθόλου καθόλου. Ήταν μια περίοδος πολύ μοναχική, αλλά όλο αυτό το πράγμα πλέον έχει ξεπεραστεί και είμαι καλά και είμαστε όλοι εδώ μαζί.

Δείτε ακόμη Η Χριστίνα Πολίτη γράφει για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο χώρο του θεάματος: «Η δύναμη της συγγνώμης»

Θέλω να ευχαριστήσω τον σταθμό και τους ανθρώπους που μου συμπαραστάθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή της εκπομπής. Τον Σάββα που εκείνη την Δευτέρα που κατέρρευσα, ήρθε γρήγορα και προσπαθούσε να με κάνει να γελάσω. Δεν τα κατάφερε αλλά ήταν πολύ γλυκό όλο αυτό…» ήταν τα πρώτα λόγια της Κατερίνας.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους στο νοσοκομείο, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές. Έχει περάσει όλο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω και εσάς πάρα πολύ, όπως και τους συναδέρφους μου, που δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση και σεβάστηκαν ότι υγεία είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και δεν θύμωσαν που δεν απαντούσα στα τηλέφωνα… Σε άλλα νέα δεν είναι εδώ ο Κρατερός. Τον ξεθεώσατε και του έδωσα ένα ρεπό να πάρει λίγο τα πάνω του.»

Δείτε το βίντεο με την Κατερίνα Καραβάτου

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close