Κατερίνα Μαστραντωνάκη : H μάχη με τον καρκίνο , οι χημειοθεραπείες και το θαύμα

Στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα, μίλησε  η Κατερίνα Μαστραντωνάκη,  για τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και το θαύμα με την Αγία Αικατερίνη.

Αρχικά είπε : «Είχα να διανύσω έναν δύσκολο δρόμο αλλά είναι μια διαδρομή που την πας είτε κλαίγοντας είτε γελώντας. Πάντα με το χαμόγελο και το κόκκινο κραγιόν μου είπα “Καρκίνε είσαι εδώ, είμαι και εγώ εδώ, καλή αρχή”. Ήταν ένας τυχαίος γυναικολογικός έλεγχος που είχα κάνει. Ήμουν σε μια εκκλησία που κάλυπτα μια κηδεία, με παίρνει η γυναικολόγος μου και το πρώτο που την ρώτησα είναι εάν έχω καρκίνο.»!

Και επισήμανε : «Κατέρρευσα και κοίταξα να δω μπροστά σε ποια εικόνα έπεσα. Ήταν η Αγία Αικατερίνη, φίλησα τα πόδια και της είπα “Βοήθησέ με”. Οι πρώτοι άνθρωποι που έμαθαν ότι έχω καρκίνο ήταν οι συνάδελφοι που ήμασταν μαζί στο ρεπορτάζ. Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε όλοι μαζί.

Δείτε επίσης : Θρήνος : 17χρονος μαθητής έσβησε ξαφνικά στην πυλωτή του σπιτιού του

Κατερίνα Μαστραντωνάκη : H μάχη με τον καρκίνο , οι χημειοθεραπείες και το θαύμα

Η πρώτη μου σκέψη ήταν πώς θα το πω στον άντρα μου και στα παιδιά μου. Στον ενάμιση χρόνο διαπιστώνουμε ότι είχε κάνει μετάσταση. Στις βαριές χημειοθεραπείες προσπαθούσα να φάω και ήταν το στόμα μου και το σώμα μου γεμάτο πληγές. Έτρωγα τη σούπα μαζί με τα δάκρυα μου.»!

Η δημοσιογράφος του Star  συνέχισε λέγοντας : «Στο σχολείο ο γιος μου κρυβόταν γιατί κάθε φορά που έμπαινε ο διευθυντής φοβόταν ότι θα του πουν πώς η μαμά δεν τα κατάφερε από τις χημειοθεραπείες!

Δείτε επίσης : Τραγωδία : Άνδρας έπεσε απο πολυκατοικία

Κατερίνα Μαστραντωνάκη : H μάχη με τον καρκίνο , οι χημειοθεραπείες και το θαύμα

Στην τρίτη μετάσταση ένιωσα μια θεϊκή δύναμη και μια αίσθηση πώς “ως εδώ ήταν”. Είδα ένα συγκλονιστικό όνειρο. Βρίσκομαι στα Χανιά και βρίσκεται μπροστά όλη η οικογένειά μου. Μου λέει ο πατέρας μου ότι σου έχω φυλάξει δύο σακουλάκια με λίρες και να τα βάλω στην τράπεζα. Όπως ανοίγω τα σακουλάκια, αντί για λίρες είχε εικόνες της Αγίας Αικατερίνης. Μετά από εκείνο το όνειρο άρχισαν να λειτουργούν οι χημειοθεραπείες, ο καρκίνος να συρρικνώνεται και ο γιατρός να μην μπορεί να το πιστέψει με τα μάτια του».

Δείτε επίσης : Γλυκά Νερά: Η πρώτη φωτογραφία της μικρής Λυδίας 2 χρόνια μετά την δολοφονία της μητέρας της

Κατερίνα Μαστραντωνάκη : H μάχη με τον καρκίνο , οι χημειοθεραπείες και το θαύμα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Super Κατερίνα

 

 

Close