Κίτσου – Γκοτσόπουλος: Παντρεύονται  – Έγκυος η Μαρία Κίτσου ;

Πολύ ευχάριστα νέα για το ζευγάρι αφού αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης  

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση που έκαναν μαζί και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ήταν στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη που μάλιστα είχαν εντυπωσιάσει τα βλέμματα . Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου προσπαθούν όσο μπορούν να κρατούν χαμηλό προφίλ και την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά τα καλά νέα διαδίδονται πολύ εύκολα!

Κίτσου – Γκοτσόπουλος: Παντρεύονται – Έγκυος η Μαρία Κίτσου ;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Ciao, το ζευγάρι πήρε την μεγάλη απόφαση να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης! Όπως αναφέρει το δημοσίευμα μετά από πολλά σκαμπανευάσματα στην σχέση τους αποφάσισαν να παντρευτούν. Κανείς δεν ξέρει ακόμη πότε και πως αλλά όπως λένε οι πληροφορίες από το στενό τους περιβάλλον, οι δυο τους πολύ σύντομα θα βάλουν στεφάνι.

Δείτε επίσης : Τάσος Ξιάρχο: Ύστερα την live απόπειρα αυτοκτονίας είπε χοντρή την Μπάρκα -Η απάντηση της Δανάης

Φήμες, μάλιστα, αναφέρουν σύμφωνα με το youweekly.gr πως η τελετή αυτή θα πραγματοποιηθεί για χάρη του παιδιού που κουβαλάει στα σπλάχνα της. Κάτι που το Youweekly.gr διαψεύδει κατηγορηματικά! Η Μαρία έγκυος δεν είναι… ακόμα τουλάχιστον!

Αρραβωνιάστηκαν κρυφά Γκοτσόπουλος – Κίτσου

Σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα του ίδιου περιοδικού, το ερωτευμένο ζευγάρι βρήκε ευκαιρία το καλοκαίρι στο νησί – στη Σκόπελο – , μακριά από όλους και όλα να επισημοποιήσει την σχέση του και να αλλάξει βέρες.

Close