Κλέλια Ανδριολάτου : Θα τη δούμε στον δεύτερο κύκλο του  Maestro  με το νέο της look;

Η Κλέλια Ανδριολάτου, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τον ρόλο στη σειρά «Maestro» που μας καθήλωσε , τη σχέση με τους συμπρωταγωνιστές της αλλά και όσα γίνονταν στα γυρίσματα

Η ηθοποιός μίλησε  για το πώς προέκυψε η συμμετοχή της στο Maestro  για τα συναισθήματά της αλλά και για το αν θα την δούμε στον δεύτερο κύκλο του Maestro με το νέο της look.

«Από την στιγμή που τέλειωσα την σχολή, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά το κυνήγησα, πήγα σε ό,τι οντισιόν υπήρχε. Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης περίμενα αυτή την εξέλιξη, πάντα έκανε δουλειές που είχανε εγγύηση στην ποιότητα», είπε στην αρχη  η Κλέλια Ανδριολάτου.

Δείτε επίσης : Δανάη Μπάρκα : Αυτό είναι το υπέροχο κοριτσίστικο καμαρίνι της

Κλέλια Ανδριολάτου : Θα τη δούμε στον δεύτερο κύκλο του Maestro με το νέο της look;

«Εννοείται ότι χαίρομαι που το «Maestro» θα πάει στο Netflix, όλη η ομάδα το χαίρεται. Μετά τα γυρίσματα για το «Maestro» κρατήσαμε σχέσεις με τους ανθρώπους από το νησί. Έκανα λίγα και γρήγορα μαθήματα για να μάθω πιάνο και να παίζω στο «Maestro», ανάφερε σχετικά με την επιτυχία της σειράς και για το ότι θα προβληθεί στο Netflix.

Για τα γυρίσματα, η Κλέλια Ανδριολάτου επισήμανε ότι , «πηγαίνουμε στο γύρισμα του «Maestro» και είμαστε σαν να έχουμε φτιάξει μια οικογένεια. Ο δεύτερος κύκλος του «Maestro» γράφεται τώρα».

Ωστόσο για το αν θα τη δούμε στο δεύτερο κύκλο του Maestro με το νέο της hair look, απάντησε: «Δε νομίζω, για να δούμε. Θα δούμε».

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης δολοφονεί την Μυρτάλη

Κλέλια Ανδριολάτου : Θα τη δούμε στον δεύτερο κύκλο του Maestro με το νέο της look;

Για  τον χαρακτήρα και τις συνήθειές της, η όμορφη  ηθοποιός επεσήμανε πως, «τροφοδοτούμαι μέσα από τη δουλειά μου. Είμαι αρκετά κοινωνική, εύκολη στην παρέα, αλλά είναι στιγμές που θέλω να είμαι μόνη στο σπίτι».

Η Κλέλια Ανδριολάτου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μοτέλ» στο θέατρο Τέχνης, «Κάρολος Κουν».

 

Close