Κωνσταντίνος Αγγελίδης: H ανάρτηση της Εβελίνας Βαρσάμη μετά το χειρουργείο

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε σε ένα πολύ κρίσιμο χειρουργείο  και φυσικά στο πλάι του ήταν  η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη.

Πάνω από 7 ώρες κράτησε το χειρουργείο αφού επρόκειτο για μια λεπτή και δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι. Η Εβελίνα Βαρσάμη μάλιστα τον φωτογράφησε λίγο πριν μπει στο χειρουργείο .

Η  σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη είχε πει σχετικά με το χειρουργείο στην εφημερίδα On time και τη Σπυριδούλα Τριάντου:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις.

Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος.

Δείτε επίσης : Θανάσης Ευθυμιάδης: Ατύχημα για τον ηθοποιό

Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω».

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: H ανάρτηση της Εβελίνας Βαρσάμη μετά το χειρουργείο

Η ανάρτηση της Εβελίνας Βαρσάμη

Το χειρουργείο λοιπόν έγινε χθες με επιτυχία και η σύζυγός του, θέλησε να μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook, οι οποίοι με την σειρά τους, της έστειλαν τις ευχές τους και περαστικά.

«Τα κατάφερες αστέρι μου!!!!! Σ’ αγαπώ πολύ!!!!!!», γράφει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: H ανάρτηση της Εβελίνας Βαρσάμη μετά το χειρουργείο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close