Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τη Δευτέρα 7 Ιουλία. Αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με το σημείο που θα γίνει ο γάμος
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η εκλεκτή της καρδιάς του Αλεξάνδρα Νίκα, μετά τον ερχομό του παιδιού της, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, χωρίς, βέβαια, να έχει γίνει γνωστό αν ο γάμος θα είναι θρησκευτικός ή πολιτικός.
Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν βλέπει την ώρα να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού και της Φωτεινής Πετρογιάννη η τελετή θα γίνει την επόμενη Δευτέρα, 7 Ιουλίου, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν θα είναι θρησκευτικός ή πολιτικός γάμος.
Ο γάμος και η εκδήλωση θα γίνουν στη βίλα της οικογένειάς Νίκα στα νότια προάστια, ενώ στη συνέχεια, δεν αποκλείεται το ζευγάρι να φύγει για γαμήλιο ταξίδι μιας εβδομάδας.