Ο Απόστολος Γκλέτσος ξέσπασε δημόσια κατά του Χρήστου Μάστορα. Τόνισε, μάλιστα, πως τον είδε να γλείφει τους χωροφύλακες
Ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος μέσω μίας ανάρτησης του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ξέσπασε κατά του τραγουδιστή Χρήστου Μάστορα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον είδε να γλέιφει τους χωροφύλακες εκεί που τραγουδούσε. Μάλιστα, δεν ξέχασε να προσθέσει τον χαρακτηρισμό “εμετός”
Ο Χρήστος Μάστορας, απολογήθηκε για πρώτη φορά δημόσια, έπειτα από τη σύλληψη του. Ο γνωστός τραγουδιστής, όπως έγινε γνωστό προ ολίγων ημερών, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ συγχρόνως απέφυγε να σταματήσει στο μπλόκο της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί εν τέλει, κατάφεραν να τον σταματήσουν στο δεύτερο μπλόκο, κι έκτοτε ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη. Δεν είναι λίγα εκείνα που έχουν ακουστεί για τον Χρήστο Μάστορα, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να διαλευκάνει την υπόθεση μόλις λίγα 24ωρα πριν.
Η Δέσποινα Μοιραράκη συγκινεί με την περιγραφή του τροχαίου του γιου της- Η μηχανή κόπηκε στα δύο και το παιδί μέσα στην εντατική
Η απολογία του έκανε για άλλη μία φορά τον γύρο του διαδικτύου, ενώ σχολιάστηκε στα πάνελ των εκπομπών αλλά και στα social media. Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε μία συγκεκριμένη ανάρτηση για το θέμα, εκείνη του Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος εξέφρασε μία πιο έντονη άποψη έναντι του τραγουδιστή. Διαβάστε παρακάτω:

«Είδα τον Μάστορα να γλείφει τους χωροφύλακες, εκεί που τραγουδάει, εμετός», έγραψε αρχικά και στα σχόλια της ανάρτησης που έκανε στο Facebook πρόσθεσε: «Και το σχολιάζω γιατί είναι το χειρότερο παράδειγμα για τους νέους που τον έχουν ίνδαλμα και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε». «Δεν είπα να φερθεί αγενώς , προς Θεού, λίγο χιούμορ και πάμε παρακάτω, αλλά αυτό το παραλήρημα γλειψίματος, σε ποιους ;;; Θου κύριε, ντροπή…», πρόσθεσε επίσης.
Ο κύριος Καλλιακμάνης βγήκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου, για να απαντήσει στον ηθοποιό, λέγοντας ειρωνικά: «Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει παρανομήσει ποτέ» και πρόσθεσε: «Ο καθένας μπορεί να βρεθεί στη θέση να παρανομήσει το θέμα είναι να το καταλάβει και να ζητήσει συγγνώμη, δεν είναι γλείψιμο η συγγνώμη».
Τούνη – Αλεξάνδρου: Χωρίζουν οριστικά μετά από 4 χρόνια
Και στο τέλος αποκάλυψε τα λόγια που αντάλλαξε με τον τραγουδιστή στο καμαρίνι: «Μου είπε στο καμαρίνι “γνώρισα ανθρώπους που είναι πολύ καλά παιδιά” και του είπα “Χρήστο η αστυνομία έχει και τα λουλούδια και τα αγκάθια, όπως σε όλα τα επαγγέλματα”».