Ναταλία Γερμανού-Μαρία Ιωαννίδου-

Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: “Δεν την νοιάζει που αρρώστησα – Είναι σκληρός άνθρωπος”

Η Μαρία Ιωαννίδου δεν δίστασε να δηλώσει στην κάμερα του Breakfast@star, ότι η Ναταλία Γερμανού δεν την πήρε ούτε ένα τηλέφωνο παρόλο που ήξερε ότι ήταν άρρωστη.

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε από ψυχής στο Breakfast@star όσων αφορά την ηλικία της, τα μυστικά ομορφιάς της αλλά και για τις σχέσεις που έχει πλέον με την Ναταλία Γερμανού, κόρη του Φρέντυ Γερμανού. Η Μαρία Ιωαννίδου δεν δίστασε να δηλώσει στη κάμερα ότι πλέον δεν μιλάνε και ότι η Ναταλία Γερμανού δεν νοιάστηκε ούτε όταν εκείνη αρρώστησε.

Μαρία Ιωαννίδου-

“Δεν την νοιάζει που αρρώστησα – Είναι σκληρός άνθρωπος”

Ναταλία Γερμανού-

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο Breakfast@star  για όλους και για όλα. «Δεν έχω ηλικία και πραγματικά μπορώ να κάνω ρόλο και πιο νεαρής και μεγαλύτερης. Το θαυμάζουν αυτό. Δεν κάνω ούτε μπότοξ. Με συμβουλεύονται και με ρωτάνε πόσο γυμναστική κάνω. Καθόλου» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Και για τη Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Εγώ την αγαπώ την Ναταλία, είναι η κόρη του Φρέντυ. Αλίμονο! Αλλά εύκολα προκαλεί. Ενώ παλιότερα ήμασταν σαν φίλες, αδερφές, τώρα δεν είμαστε. Δεν τη νοιάζει που έχω αρρωστήσει. Δεν μου κάνει ένα τηλεφώνημα. Είναι σκληρό παιδί. Δεν μοιάζει του Φρέντυ. Κρίμα! Αλλά την αγαπώ».

Μαρία Ιωαννίδου-

News: