Μαρία Ιωαννίδου: Η Google μου προσθέτει 15 χρόνια στην ηλικία μου – Ετοιμάζω μήνυση

H Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην Ευάννα Ζουμπούρογλου και την κάμερα του Happy Day με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφία της. Επίσης  αναφέρθηκε στον  Φρέντυ Γερμανό , τη Ναταλία Γερμανού και τη μήνυση που ετοιμάζει στη Google για τα 15 χρόνια που της προσθέτει. 

Έχω φωτογραφικό υλικό και από τη Ναταλία. Η Ναταλία δεν θα έχει καμία αντίρρηση για το βιβλίο, αφού όλο αυτό είναι η ζωή μας. Ήμασταν μία οικογένεια τότε. Η Ναταλία ζήτησε το χέρι μου για λογαριασμό του Φρέντυ. Του είχε πει «μπαμπά γιατί δεν παντρεύεσαι αυτή τη ξανθιά όμορφη;» Είχαμε καλή σχέση, απλώς τώρα πια δεν βλεπόμαστε και μου λείπει. Αυτό μόνο» ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε επίσης : Δήμητρα Ματσούκα : Φανερά ενοχλημένη στην κάμερα από ερώτηση δημοσιογράφου Δεν θα το κάνω αυτό

Όσον αφορά στον χρόνο που περνάει, η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Ο χρόνος με περιποιείται, δεν μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη google να λέει που βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω και δεν κάνω πολλά. Έχω να κάνω μπότοξ 2-3 χρόνια» και πρόσθεσε για τη μήνυση που ετοιμάζει στη google:

«Είμαι γενικώς αμελής. Με εξέθεσαν. Όλοι σας πιστεύετε αυτά που γράφουν, δεν είναι όλα ακριβή. Θέλω να αφαιρέσουν την ηλικία μου. Μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι «η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο.

Δείτε επίσης : Ιωάννα Τούνη: Στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει

 

Close