Μαρία Σολωμού:  Δεν θα κάνω το εμβόλιο – Αν γίνει υποχρεωτικό για παιδιά, θα γίνω  ασπίδα εγώ, μπροστά, σκοτώστε με

Μαρία Σολωμού: Δεν θα κάνω το εμβόλιο του  κορονοϊόυ – θα γίνω ασπίδα για τα παιδιά.

Η Μαρια Σολωμού σε συνέντευξη που  έδωσε στη εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε για το εμβόλιο του  κορονοϊόυ και σύμφωνα με τα λεγόμενα της δεν έχει σκοπό να το κάνει. Επίσης η ηθοποιός μίλησε για τα μέτρα, το lockdown και για τα Χριστούγεννα που περιμένουμε.     

Δεν έχω καταλάβει πως θα περάσω τα Χριστούγεννα. Είμαι «Christmas person». Θέλω να κάνω Πρωτοχρονιά με τον γιο μου και τον μπαμπά του. Πώς θα γίνει αυτό; Γιατί είμαι αναγκασμένη να μείνω στο σπίτι του πρώην συντρόφου μου και να κάνω διανυκτέρευση; Με υποχρεώνεις το παιδί μου να κάνει ξεχωριστή Πρωτοχρονιά! ανέφερε η ηθοποιός.

Όσο για το εμβόλιο κατά του  κορονοϊόυ είπε: Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνουν το εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ αρνητική για χίλιους πεντακόσιους λόγους που δεν θα τους πω. Αν γίνει υποχρεωτικό για παιδιά, καλά εκεί θα γίνω ανθρώπινη ασπίδα εγώ, μπροστά, σκοτώστε με! Είμαι πολύ “περίεργη” με τα εμβόλια.

Δείτε επίσης : Survivor: Αυτοί είναι οι 11 διάσημοι που φεύγουν για Άγιο Δομίνικο

Με φοβίζουν τα εμβόλια είτε είναι για Covid είτε είναι για ιλαρά. Γενικά εγώ θεωρώ ότι πρέπει να εμβολιαστούν οι άνθρωποι από μία ηλικία και πάνω που είναι ευπαθείς ομάδες, αυτοί που κινδυνεύουν ουσιαστικά και που είναι κάποιας προχωρημένης ηλικίας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

 

Close