Μαρία Τζομπανάκη: Λύγισε με δάκρυα συγκίνησης –  Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη, έχω μεγάλη αδυναμία στο εγγόνι μου

Μαρία Τζομπανάκη: Ο Σασμός και η μεγάλη αδυναμία στο εγγόνι της 

Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε  στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου . Η  ηθοποιός μίλησε για  την σειρά Σασμός, όπου και  πρωταγωνιστεί, για την  προσωπική της ζωή αλλά και για την αδυναμία που έχει στο εγγόνι της .

«Είναι κάτι ασύλληπτο, είναι μια πόρτα που τώρα έχει ανοίξει με το εγγόνι. Επιστρέφω στη μαμά Μαρία, είναι άλλο πράγμα! Έχει όλο αυτό που βλέπουμε. Όλο τον δυναμισμό με την περιβολή της μαμάς. Και αγάπη και προστασία και διακριτικότητα και τα φαγητά και όλα»

Μαρία Τζομπανάκη: Λύγισε με δάκρυα συγκίνησης – Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη, έχω μεγάλη αδυναμία στο εγγόνι μου

Δείτε επίσης : Σασμός : Η Θοδώρα θέλει να κάνει έκτρωση

Μαρία Τζομπανάκη: «Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη»

«Όταν έμαθα ότι έρχεται το εγγόνι μου σκέφτηκα: “Ο γιος μου θα γίνει πατέρας”. Είπα πως θα ζήσω και θα χαρώ τη ζωή μου. Όταν το παιδί άρχισε να επικοινωνεί και να μας αναγνωρίζει τώρα που μεγαλώνει είπα πως αυτό το παιδί είναι σαν δικό μου, είναι ο γιος του γιου μου και ξαναζώ τη γέννηση του γιου μου, αλλά το πρώτο μου συναίσθημα ήταν ότι το παιδί μου γίνεται πατέρας».

«Στη σειρά οι ρόλοι μας είναι άλλες προσωπικότητες, πολύ διαφορετικές από την πραγματικότητα, αυτό όμως θα μπορούσε να είναι φρένο. Τις ποιότητές μας όμως τις βάζουμε μέσα γιατί αυτοσχεδιάζουμε κιόλας. Θεωρώ ότι η σχέση μας βοηθάει και στα γυρίσματα γιατί εκτιμάμε ο ένας τον άλλο», ανέφερε για την συνεργασία με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Μαρίνα σε τετ α τετ με τον Αστέρη μετά τον φόνο

Μαρία Τζομπανάκη: Λύγισε με δάκρυα συγκίνησης – Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη, έχω μεγάλη αδυναμία στο εγγόνι μου

Για τον ρόλο της στο Σασμό, η ηθοποιός  είπε : «Ξεκίνησα από Νομική ενώ ήθελα να γίνω γιατρός. Η Καλλιόπη στον Σασμό είναι ένα είδος ρόλου για τον οποίο ήθελα να γίνω ηθοποιός. Όταν ξεκινάς να κάνεις αυτή τη δουλειά, η ομορφιά δεν είναι διαβατήριο. Θα μου πεις “γιατί πήγες στα καλλιστεία;” μέγιστο λάθος.

Την ίδια χρονιά έδωσα στην Νομική και τα έκανα όλα χύμα κουτάλι, δεν ταιριάξανε όλα μαζί», είπε και πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι μπορώ να σταθώ οπουδήποτε χωρίς να παρεκκλίνω από τις αρχές μου και από τους στόχους μου και το πέτυχα»

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close