Μαριάννα Τουμασάτου: Τα ήξερα όλα από καιρό – Μου τα είχε πει η Τζένη κι έτρεμε

Όλα όσα είπε η Μαριάννα Τουμασάτου για τις καταγγελίες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα  

Δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει καταγγελίες για Σ@ξουαλικη κακοποίηση με τελευταία την Τζένη Μπότση κατά του Κώστα Σπυρόπουλου. Η Μαριάννα Τουμασάτου σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή  Καλύτερα Δεν Γίνεται τα είπε όλα έξω από τα δόντια και μίλησε για όλα όσα ήξερε από την Τζένη Μποτση αλλά και από άλλα κòρίτσια.

Δείτε επίσης : Το ΣΕΗ καταθέτει γραπτή καταγγελία για Σπυρόπουλο και Κιμούλη

Δειτε όλα όσα  ανέφερε η Μαριάννα Τουμασάτου

Δεν έσκασαν ως ειδήσεις, τα ήξερα από καιρό. Την συζήτηση αυτήν την έχω κάνει με την Τζένη, με την Ευδοκία και με άλλα κορίτσια. Είναι παλιά. Όταν συνεργάστηκα με τον Γιώργο Κιμούλη, σε προσωπικό επίπεδο δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά θεωρώ ότι δεν τρελάθηκε καμία από όλες αυτές κι έβαλε στο στόχαστρο τον Γιώργο. Δεν είναι μουρλές.

Και για τον Κώστα τα ξέρω άπειρα χρόνια, μου τα είχε πει η Τζένη κι έτρεμε. Μπορεί να κατηγορηθούν ότι άργησαν να μιλήσουν γιατί δυστυχώς είμαστε πίσω σε αυτό. Ξέρω κι άλλα και για τους συγκεκριμένους και για άλλους. Ήθελαν πάντα να το πούνε αλλά όλα έχουν την κατάλληλη στιγμή. Εγώ δεν βρέθηκα στην ζωή μου σε μια πιθανή δύσκολη θέση, άνοιγα το στόμα μου κι άπλωνα τα χέρια μου.

Θα είναι δύσκολο το κλίμα όταν ανοίξουμε και ξανασυστηθούμε. Θα έχουν αποκατασταθεί κάποιες βλάβες και θα έχουν μπει κάποια πράγματα στην θέση τους. Είναι μεγάλη πληγή. Ακόμα κι η σιωπή είναι μια μορφή βίας. Πρέπει να τα βρούμε με τον εαυτό μας γιατί τα προσωπικά μας ζητήματα μας οδηγούν σε κακές συμπεριφορές.»

Δειτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

 

Close