Μάριος Αθανασίου για Λίνα Μενδώνη: Σαν ύστατη πράξη αξιοπρέπειας παραιτηθείτε»

Ο ηθοποιός με μια ανάρτησή που έκανε στα socia media αναφέρει ότι  η υπουργός ίσως  έχει καταλάβει το τι ακριβώς έχει συμβεί.
Ο Μάριος Αθανασίου με ανάρτησή που έκανε  στα social media ζητά από την υπουργό πολιτισμού Λίνα Μενδώνη την παραίτηση της.

Δείτε επίσης : Σοκάρει η μήνυση κατά σκηνοθέτη: Υπήρξε συστηματικός εξαναγκασμός σε βασανισμούς

Οι καταγγελίες πολλές αλλά  και με αφορμή την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη , ο ηθοποιός αναφέρει πως η υπουργός δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιος είναι ο ρόλος της.

Δειτε την ανάρτηση του ηθοποιού:

Κ. Μενδώνη επειδή οι άνθρωποι που εργάζονται στον Πολιτισμό – τομέα που τυγχάνει να έχετε την ευθύνη- έχουν παιδεία, έναν εσωτερικό τρόπο αντίδρασης και μια εκπαιδευμένη ανοχή, δεν αντέδρασαν που δεν βγάλατε κανένα σχέδιο στήριξης, ούτε όταν είπατε ότι εξαντλήθηκε η υπομονή σας (!), ούτε όταν είπατε ότι δεν μπορούν να πάρουν βοήθεια γιατί βγάζουν μαύρα χρήματα, ούτε όταν ανοίξατε χωρίς σχέδιο το καλοκαίρι, ούτε όταν “μαύρισαν λίγο ” οι Μυκήνες, ούτε όταν τσιμεντώθηκε η Ακρόπολη.

Μετά την αναφορά σας όμως στο “τοξικό κλίμα ” και τις “αντοχές του ανθρώπου” (μιλώντας για τον Διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, επιλογή του πρωθυπουργού) δείχνετε ότι δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει, σε ποιο χώρο βρίσκεστε και τι ρόλο παίζει αυτήν τη στιγμή για την κοινωνία. Σαν ύστατη πράξη αξιοπρέπειας ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» γράφει χαρακτηριστικά στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marios Athanasiou (@athanasiou_marios)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close