Μαρκέλλα Γιαννάτου & Λευτέρης Χαρίτος: Χώρισαν λίγο πριν γίνουν γονείς

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real News, αυλαία έπεσε στην  σχέση της Μαρκέλλας Γιαννάτου και του Λευτέρη Χαρίτου, οι οποίοι, χώρισαν μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας.

Μαρκέλλα Γιαννάτου & Λευτέρης Χαρίτος: Χώρισαν λίγο πριν γίνουν γονείς

Δείτε ακόμα: Ναταλία Γερμανού για Γιάννη Παπαμιχαήλ: Έχει οικονομικές απαιτήσεις για να δώσει συνέντευξη

Ο σκηνοθέτης της σειράς πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” και η αγαπημένη ηθοποιός που είχε και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλου στην ιδιά σειρά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 14 χρόνια σχέσης.

Τα νέα έπεσε σαν «βόμβα», καθώς μόλις πριν λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως η ηθοποιός είναι έγκυος και το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

Η δημοσιογράφος Νίκη Κώτσου μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο Breakfast@star και αποκάλυψε πως ο χωρισμός της Μαρκέλας Γιαννάτου και του Λευτέρη Χαρίτου είναι επίσημος και συνέβη στην αρχή της εγκυμοσύνης.

Μαρκέλλα Γιαννάτου & Λευτέρης Χαρίτος: Χώρισαν λίγο πριν γίνουν γονείς

Δείτε ακόμα: Δανάη Μπάρκα: «Ακόμα ακούω ότι είμαι βύσμα, νομίζω ότι μπορεί να μη σταματήσει και ποτέ»

«Είναι επιβεβαιωμένο, είναι επίσημος ο χωρισμός. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα και το αντιμετωπίζει πάρα πολύ θαρραλέα και αισιόδοξα όλο αυτό που έγινε. Ο χωρισμός δεν συνέβη κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Συνέβη δυστυχώς στην αρχή της εγκυμοσύνης. Ήταν 14 χρόνια μαζί. Δεν είχαν παντρευτεί, δεν ξέρω αν θα παντρεύονταν ποτέ.

Είναι αρκετά ιδιαίτερο σε αυτή την περίοδο που διανύει μια γυναίκα. Το περιβάλλον της αναφέρει πως ήταν δύσκολο στην αρχή, αλλά τώρα το αντιμετωπίζει. Έχει πάρα πολλούς ανθρώπους δίπλα της, που την λατρεύουν. Έχει τεράστια θεατρική πορεία» αποκάλυψε η δημοσιογράφος της Real News.

Close