Μπαλατσινού – Κικίλιας : Αυτό το όνομα θα δώσουν  το παιδί τους

Η αποκάλυψη του περιοδικού ΟΚ!

Έναν μήνα ζωής έκλεισε ο γιος που απέκτησαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλια, που γεννήθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο Κικίλιας junior χαίρει άκρας υγείας και πλέον το ζητούμενο είναι το όνομα που το ζευγάρι θα δώσει στον γιο του.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα μαζί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» το όνομα έχει ιδιαίτερη σημασία και για τους δύο.

Η Τζένη είχε έναν δύσκολο τοκετό, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στο Znews ο γυναικολόγος της, Παντελής Τρομπούκης.

«Αλλά όλα πήγαν καλά. Γεννήθηκε ένα αγοράκι που ζύγιζε 3,5 κιλά και σε κάποιες εξετάσεις που έγιναν στο πλαίσιο του βασικού ελέγχου που γίνεται για όλα τα νεογνά αποφασίστηκε να μείνει λίγες μέρες παραπάνω στο μαιευτήριο. Και φυσικά έμεινε και η μητέρα μαζί του. Όλα όμως εξελίχθηκαν ομαλά και επέστρεψαν πια σπίτι» είχε πει ο κ. Τρομπούκης.

Πηγές από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψαν στο ΟΚ! ότι «το πρώτο του όνομα θα είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο».

Δειτε επίσης : Τζένη Μπαλατσινού: Η έξοδος από το μαιευτήριο και το ευχαριστώ στο προσωπικό της ΜΕΘ και τον άντρα της! (εικόνες)

Είναι άλλωστε το νησί που η Τζένη λατρεύει όσο ο,τιδήποτε στον κόσμο και καταφεύγει εκεί όχι μόνο τα καλοκαίρια αλλά και όποτε της το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της.

Με πληροφορίες από το znews.gr  

 

Διαβάστε όλα τα gossip από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close