Ναταλία Λιονάκη: Η μοναδική φωτογραφία με τη μητέρα της ως μοναχή Φεβρωνία

Ναταλία Λιονάκη: Αγκαλιασμένη με τη μητέρα της- Η μοναδική φωτογραφία τους μετά τη χειροτονία της σε μοναχή Φεβρωνία

Αγκαλιά με τη μητέρα της, ντυμένη στα μαύρα. Η μοναδική τους φωτογραφία μετά τη χειροτονία της ως μοναχή Φεβρωνία

Η Ναταλία Λιονάκη αποφάσισε να αποσυρθεί από το χώρο της υποκριτικής και του θεάματος, και να αφιερώσει τη ζωή της στο Θεό. Τα τελευταία χρόνια μένει στη Κένυα, ενώ έχει μετονομαστεί σε μοναχή Φεβρωνία. Μάλιστα, τη βλέπουμε αγκαλιά με τη μητέρα της στη μία και μοναδική τους φωτογραφία

Η πανέμορφη ηθοποιός έχει αποφασίσει εδώ και αρκετά χρόνια, να αφιερώσει τη ζωή της στο Θεό. Η ίδια χειροτονήθηκε ως μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται πλέον στην περιοχή Κισούμου της Κένυας.

Ναταλία Λιονάκη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που κλείστηκε σε μοναστήρι- Πως είναι σήμερα;

Όπως είχε αποκαλύψει επίσκοπος σε τηλεοπτική εκπομπή: «Έχει χρόνια που βρίσκεται εκεί η μοναχή Φεβρωνία, μαζί με άλλες μοναχές, επί μακαριστού προκατόχου μου. Ξέρω μόνο ότι υπάρχει, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ιστορικό της. Τώρα με τις μοναχές που είναι εκεί, μας βοηθούν στο έργο μας. Φτιάχνουν το μοναστήρι».

«Μαμά, μου λείπεις» – Ραγίζει καρδιές η Ιωάννα Τούνη με την ανάρτηση της για την Γιορτή της Μητέρας

Στη συνέχεια, ο επίσκοπος Μάρκος διέψευσε την είδηση που ήθελε τη Ναταλία Λιονάκη να βρίσκεται στην Ελλάδα για να πουλάει κομποσχοίνια. «Η ζωή τους είναι εκεί. Όταν αφιερώνεται κάποιος στο έργο της εκκλησίας, παραμένει στο μοναστήρι του, εκτός αν για κάποια επείγουσα δουλειά χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό», ανέφερε.

Η μοναδική φωτογραφία με τη μητέρα της

Screenshot - 2025-05-12T074507.046

Τέλος, τόνισε: «Οι τρεις μοναχές που έχουμε είναι ευτυχισμένες, χαρούμενες, γιατί ζουν τον Χριστό. Δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για τη συγκεκριμένη μοναχή. Μπορώ να μιλήσω γενικά για όλες. Επιβιώνουν, όπως είπα, την Ορθοδοξία, την προσευχή. Εξάλλου η ζωή τους είναι ησυχαστική».

Η Τζένη Λιονάκη ήταν από την αρχή αντίθετη με την απόφαση της κόρης της , όμως, τελικά αποδέχτηκε την επιθυμία της.,Η ίδια ζει στην Αθήνα και έχει επικοινωνία μαζί της.