Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο γάμος μου με τον Ανδρεά Φουστάνο με κυνηγάει  – Τι δήλωσε για τις πλαστικές επεμβάσεις – Βίντεο

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάει για όλους και για όλα  – Τι δήλωσε για τις πλαστικές επεμβάσεις 

Καλεσμένη στο διαδικτυακό κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου, Fipster, στο youtube βρέθηκε πρόσφατα η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Ανδρεά Φουστάνο ενώ τοποθετήθηκε και τις πλαστικές επεμβάσεις τις οποίες της χρεώνουν.

Δείτε επίσης : Τζούλια Αλεξανδράτου: Η νέα της καριέρα Αυτή την δουλειά κάνει σήμερα (Φωτογραφία)

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ψέμα που το δικαιολογώ όμως. Ο δεύτερος γάμος μου ήταν με έναν πλαστικό χειρουργό, με έναν άνθρωπο που ασχολείται με την ομορφιά της γυναίκας. Με ακολουθούσε και με ακολουθεί πάντα, ότι εγώ λογικά έκατσα σε αυτό το χειρουργικό κρεβάτι. Αυτό με κυνηγάει.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο γάμος μου με τον Ανδρεά Φουστάνο με κυνηγάει – Τι δήλωσε για τις πλαστικές επεμβάσεις – Βίντεο

Δείτε επίσης : Πελαγία Καζολέα: Ποζάρει με λευκό μπικίνι Το απόλυτο trend του φετινού καλοκαιριού

Μέρα παρά μέρα έκανα πλαστικές δηλαδή. Γελάω! Πες ότι τα έκανα όλα αυτά, θα τα έλεγα; Εγώ αυτήν την ειλικρίνεια δεν την καταλαβαίνω. Εάν δεν προστατέψεις την προσωπική σου ζωή… Το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα κομμάτι της προσωπικής της ζωής. Εγώ θέλω να είμαι φίλη με τους ανθρώπους γιατί η μουσική ανήκει σε όλους μας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Με πληροφορίες απο το  tlife.gr

Close