Νίκος Μουρατίδης: "Τα τελευταία 10 χρόνια είμαι τσίμα τσίμα. Μόνο μασάζ & μανικιούρ κάνω πλέον"

Μέσα από συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Μουρατίδης στο περιοδικό “Λοιπόν”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικονομική του κατάσταση.

Συγκεκριμένα τόνισε πως την τελευταία δεκαετία, ο ίδιος ζορίζεται οικονομικά, και “περνάει τσίμα τσίμα”, καθώς τα μόνα πράγματα που απολαμβάνει πλέον είναι το μασάζ και το μανικιούρ. Αναφέρθηκε στα πράγματα που έκανε στο παρελθόν, και πως με την οικονομική κρίση έχει στερηθεί τα περισσότερα.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό και στη Ρενέ Σαραντινού.

Οικονομικά είσαι καλά;

Τσίμα τσίμα. Βέβαια, μιας και μιλάμε για εποχή καραντίνας, βοηθάει στα οικονομικά, γιατί έχουν περιοριστεί στο μηδέν τα έξοδα, διότι είχα τρεις φορές την εβδομάδα οικιακή βοηθό, μια φορά την εβδομάδα έκανα μασάζ, μία φορά τις 15 έκανα μανικιούρ και πεντικιούρ και όλα αυτά τα έχω γλιτώσει. Αυτά είναι τα έξοδά μου, δεν κάνω ταξίδια, δεν πηγαίνω να ψωνίσω, τίποτα.

Αυτά είναι πολυτέλειες που δεν τις λες τσίμα τσίμα…

Αν σου πω τι έκανα πριν από το 2010… Έκανα ένα πολύ μεγάλο δώρο στον εαυτό μου κάθε χρόνο, έκανα 2-3 μεγάλα ταξίδια, έκανα κοινωνική ζωή, επισκέψεις, τραπέζια, δώρα, τα οποία κόπηκαν μαχαίρι. Έχω να μπω σε μαγαζί επισήμως και να ψωνίσω δέκα χρόνια. Την τελευταία δεκαετία δεν αγοράζω τίποτα, συγκεκριμένα, έχω πάρει μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια.

Δεν γκρινιάζω, έχω πάει τα ταξίδια μου, έχω μείνει σε πανάκριβα ξενοδοχεία, έχω κάνει χλιδές, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι τσίμα τσίμα. Το να δίνω 100 ευρώ στον κηπουρό, 30 ευρώ στη μανικιουρίστα και 30 ευρώ στο μασέρ, δεν το λες και χλιδή, απλώς μαζεμένα στο τέλος του μήνα, βγαίνει ένα ποσό, αλλά γι’ αυτό δουλεύω, για να μπορώ να υποστηρίζω τέτοια πράγματα.

Close