Νίκος Οικονομόπουλος :  Έζησε το θαύμα on camera – Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου – Βίντεο

Το θαύμα που έζησε on camera o Νίκος Οικονομόπουλος και μας έκανε να ανατριχιάσουμε  παρακολουθήσαμε το πρωί της Πέμπτης σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρωινό

Ο αγαπημένος  τραγουδιστής δεν έχει κρύψει την πίστη του στον Θεό και δεν είναι λίγες οι φορές φορές που έχει μιλήσει γι’ αυτό .Στο ντοκιμαντέρ του που προβάλλεται στον ΑΝΤ1+, βρέθηκε σε εκκλησία και έζησε το θαύμα, όταν μία εικόνα γέμισε και ευωδίαζέ με μύρο.

Δείτε επίσης : Άγιος Παΐσιος: Οι προσευχές των παιδιών μπορούν να κάνουν Θαύματα!

«Έκανε το θαύμα της»

«Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος» εξομολογείται μπροστά στον πατέρα Χριστόδουλο ο τραγουδιστής.

«Ένας λόγος που σας πήγα εκεί και μιλάμε και γι’ αυτό το θέμα είναι ότι θέλω να το δει κι ο κόσμος με τα δικά του μάτια. Να βοηθήσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει. Αν το πεις στον οποιονδήποτε, μπορεί να σου πει ότι ‘εντάξει, δεν έχει λογική’, όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται» ακούγεται να λέει ο Νίκος Οικονομόπουλος σε μετέπειτα δηλώσεις του.

Δείτε επίσης : Προσευχή για την προστασία από σεισμό

«Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Και ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της» είπε ο τραγουδιστής.

Δείτε παρακάτω το βίντεο

 

 

Close