Συγκλονίζει ο Νίκος Οικονομόπουλος : Οι πρώτες δηλώσεις ύστερα από την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Ο Νίκος Οικονομόπουλος νόσησε από τον ιο του κορονοϊού και έπειτα από 4 ημέρες νοσηλείας του στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού πήρε εξιτήριο. 

Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό και βγήκε νικητής .Πλέον αναρρώνει στο σπίτι του μετά από αυτή  την  μεγάλη περιπέτεια και μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook μας περιγράφει τα όσα έζησε στο νοσοκομείο ευχαριστώντας τους γιατρούς.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου. Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου “έκλεβε” ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία.

Δείτε επίσης : Ματίνα Παγώνη: Αυτός είναι ο λόγος που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει. Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό»

Συγκλονίζει ο Νίκος Οικονομόπουλος : Οι πρώτες δηλώσεις ύστερα από την περιπέτεια με τον κορονοϊό

 

Close