Ο Γρηγόρης Βαλτινός για τη σχέση που τον στιγμάτισε "Γνώρισα τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 χρονών"

Ο γνωστός ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός βρέθηκε στο “Σημείο Συνάντησης” μαζί με την καλή του φίλη και επίσης ηθοποιό Ταμίλα Κουλίεβα. Ο ίδιος σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε, μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τον πατέρα του. Ιδιαίτερα συγκινημένος ανέφερε πως τον γνώρισε στα 20 του χρόνια.

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν ενός έτους. Μετά από καιρό βρήκαν άλλους συντρόφους. Κάτι τέτοιο έγινε και με τον πατέρα μου στην Αμερική όταν κατάλαβε ότι το παιδί που έκανε είναι αυτό και νομίζω ότι συγκλονίστηκε. Νομίζω ότι συγκινήθηκε πάρα πολύ που ο γόνος του, το γονίδιο του…».

Δείτε επίσης Naya Rivera: Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της για να βάλει τον γιο της στο σκάφος και ύστερα εφύγε

«Συγκινήθηκα και γω αλλά ίσως με έναν εντελώς διαφορετικό και αντίθετο τρόπο. Όχι εκδικητικά, γιατί το να χωρίζουν δυο άνθρωποι σημαίνει ότι έκαναν κάτι λάθος οι ίδιοι ή η ζωή. Χωρίζουν και καμιά φορά είναι πολύ πιο υγιές από το να παραμένουν μαζί και να καταστρέφουν τα παιδιά τους. Την ψυχολογία τους τον χαρακτήρα τους.

Έτσι λοιπόν αυτό το κατάλαβα κάποια στιγμή και με βοήθησε το θέατρο. Γενικά με μόρφωσε το θέατρο και με διαμόρφωσε γύρω από θέματα ψυχής, συμπεριφοράς και είμαι ευγνώμων. Δηλαδή εγώ με το θέατρο έγινα άνθρωπος και ίσως για αυτό και να οδηγήθηκα προς αυτή την πηγή»

«Κατάλαβα ότι εκεί ήταν το νερό για μένα. Συγκινήθηκα και εγώ γιατί κατάλαβα ότι μπορώ να πείσω εκείνους που ήθελα περισσότερο, τους γονείς που με μεγάλωσαν. Και το αγόρι εκείνος που θέλει να πείσει είναι περισσότερο ο πατέρας, άσχετα αν δεν τον έχει συναντήσει ποτέ όπως εγώ. Γνώρισα τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 χρονών. Τότε ήρθε κάποια στιγμή από την Αμερική και συναντηθήκαμε», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Δείτε επίσης Τραγωδία : 19χρονη έπνιξε το βρέφος της

Close