ο Light ξεσπά λίγες ημέρες μετά την κηδεία του Mad Clip

Ο τράπερ Light και φίλος του Mad Clip μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξέσπα και στέλνει  το μήνυμά του.

Δείτε τι λέει:  

Δε θέλω να κρίνω κανέναν για τον τρόπο που επιλέγει να πενθήσει και κατά πόσο το πένθος του είναι αληθινό ή για τα μάτια του κόσμου. Βγήκανε κάποιοι και είπανε πως δε θα κάνουν live για 40 μέρες λες και έκαναν όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι και τα σταματάνε τώρα ως ένδειξη πένθους.

Ανεβάστε τις συνομιλίες σας από το 2015, κάντε 50 στόρυ και σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του λες και θα τα διαβάσει, πείτε καμιά ιστορία για το πόσο καλά τον ξέρατε και πόσο καλοί φίλοι ήσασταν να δει ο κόσμος πόσο στεναχωριέστε.

Δείτε επίσης  : Mad Clip: Έρχεται διαμάχη για το μοίρασμα της μεγάλης περιουσίας του

Εγώ επιλέγω να επιστρέψω στη δουλειά, το αν με βοηθάει να μένω στο σπίτι αδρανής ή το αν είναι νωρίς το ξέρω εγώ και κανένας άλλος. Αν θέλεις να τιμήσεις κάποιον καλό είναι να κάνεις αυτό που θα ήθελες να κάνεις και είμαι σίγουρος πως ο μεγαλύτερος workaholic που γνώρισα στη ζωή μου, θα μου έλεγε να δουλέψω πιο πολύ και πιο σκληρά από ποτέ.

Όσοι μας μάθατε από το YouTube και την τηλεόραση, καλά θα κάνετε να κρατάτε το στόμα σας κλειστό γιατί κινδυνεύετε να ακουστείτε όσο ηλίθιοι είστε όσο και στην πραγματικότητα».

Δείτε επίσης: Σκληρά λόγια από την Ελένη Γερασιμίδου για την απομάκρυνσή της από σειρά και για την Ιωάννα Τούνη!

ο Light ξεσπά λίγες ημέρες μετά την κηδεία του Mad Clip

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close