Ο Ρίκι Μάρτιν κατηγορείται για αιμομιξία

Ο Ρίκι Μάρτιν κατηγορείται για αιμομιξία. Κατηγορείται  για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση, με τον pop star να απειλείται με ποινή δεκαετιών.

Για ενδοοικογενειακή βία, φέρονταν να κατηγορείται ο Ρίκι Μάρτιν σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca, πριν λίγο καιρό, ενώ εναντίον του είχαν εκδοθεί περιοριστικά μέτρα στο Πουέρτο Ρίκο. Η πραγματικότητα όμως φαίνεται πως είναι πολύ χειρότερη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται ο γάμος που όλοι περιμέναμε στον β κύκλο

Ο Ρίκι Μάρτιν κατηγορείται ότι «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον γιο της αδερφής του κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης που ο νεαρός ισχυρίζεται ότι διατηρούσαν, η οποία μάλιστα έληξε πριν από περίπου δύο μήνες.

Η νομική ομάδα του Μάρτιν είπε στην DailyMail ότι ο ανιψιός του παλεύει με βαθιά ψυχικά προβλήματα και απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς του, τοους οποίους χαρακτήρισαν «αηδιαστικούς».

«Ο Ρίκι Μάρτιν φυσικά δεν έχει εμπλακεί και δεν θα εμπλεκόταν ποτέ σε κανένα είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του», τόνισε ο δικηγόρος του και πρόσθεσε: «Η ιδέα δεν είναι μόνο αναληθής, είναι και αποκρουστική. Ελπίζουμε όλοι ότι αυτός ο άνθρωπος θα έχει τη βοήθεια που χρειάζεται τόσο, επειγόντως. Αλλά πάνω απ’ όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση μόλις ο δικαστής εξετάσει τα γεγονότα».

Close