Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021. Αυτοί οι Έλληνες διάσημοι μας αποχαιρέτησαν για πάντα μέσα στο 2021 και η απουσία τους είναι ακόμη αισθητή.

Κάθε χρόνος έχει τις ευχάριστες και τις δυσάρεστες στιγμές του. Παρόλα αυτά το 2021 ήταν σίγουρα μία δύσκολη χρονιά αφού μέσα σε όλα και οι θάνατοι ήταν συχνοί. Πολλοί διάσημοι Έλληνες μας αποχαιρέτησαν για πάντα μέσα στο 2021.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Χρήστος Κυριαζής, ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο Γιώργος Τράγκας, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα των διασήμων που πέθαναν το 2021. Εμείς τους συγκεντρώσαμε σε μία λίστα και ας ελπίσουμε το 2022 να είναι μία πιο ευχάριστη χρονιά. Διαβάστε παρακάτω:

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Γιώργος Καραϊβάζ

Ξεκινάμε με το όνομα του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ όχι με χρονολογική σειρά αλλά επειδή ήταν ένας από τους θανάτους που συντάραξαν το πανελλήνιο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που πολύς κόσμος τον γνώρισε μέσα από την συμμετοχή του στο πανέλ της εκπομπής “Αλήθειες με την Ζήνα” δολοφονήθηκε το 2021 σχεδόν έξω από το σπίτι του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έγιναν στην συνέχεια αυτοί που του αφαίρεσαν την ζωή ήταν άνθρωποι της νύχτας.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ φαίνεται πως μέσα από το αστυνομικό του ρεπορτάζ, “σκάλιζε” μία ιστορία που δεν σύμφερε ανθρώπους με εξουσία. Ακόμη οι ένοχοι δεν έχουν βρεθεί όμως οικογένεια, φίλοι και απλοί άνθρωποι περιμένουν την δικαίωση.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: protothema.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Ορφέας Ζάχος

Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός Ορφέας Ζάχος σε ηλικία 87 ετών. Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του. Ο Ορφέας Ζάχος είχε παίξει σε αρκετές ταινίες του Ελλάνικου Κινηματογράφου όπως : Καλώς ήρθε το δολάριο, Καπετάν φάντης μπαστούνης, αλλά και στη τηλεόραση στο Γιούγκερμαν και Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης.

Γεννήθηκε το 1934. Το 1957 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο και το 1967 στον κινηματογράφο. Βέβαια εδώ και αρκετά χρόνια είχε αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότηας.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: news.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Μίμης Στεφανάκος

Έφυγε από την ζωή στις 17 Δεκεμβρίου του 2021 σε ηλικία 85 ετών ο θρυλικός Μίμης Στεφανάκος. Ο Μίμης Στεφανάκος είχε υπηρετήσει τον Ολυμπιακό από το 1958 μέχρι και το 1965 και είχε αφήσει την δική του ιστορία στο γήπεδο.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: newsbreak.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Γιώργος Τράγκας

Κατέληξε από κορωνοϊό ο δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας, μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό. Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», στο οποίο είχε εισαχθεί, καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του. Μάλιστα λίγες μέρες πριν είχε δημοσιεύσει την παρακάτω ανάρτηση:

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: news247.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Χριστιάνα

Μπορεί να μην την ξέρουν οι νέοι όμως σίγουρα την θυμόντουσαν οι παλιοί. Οι αγαπημένοι τραγουδίστρια Χριστιάννα όπου τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας άφησε την τελευταία της πνοή στα 68 της χρόνια, μετά από μάχη της με τον καρκίνο.

Μερικές επιτυχίες στη δισκογραφία είναι τα τραγούδια «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε», «Τα μάτια σου», «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Σαριμπιντάμ», «Η νύχτα θέλει», «Εβγα, τελάλη μου», «Χόρεψε με ένα ταγκό», «Μίλα μου» (με τον Δάκη) και βέβαια το περίφημο «Τελειώσαμε λοιπόν».

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: 2020mag.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Κώστας Λάσκος

Ο Κώστας Λάσκος είχε πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Άφησε την τελευταίου του πνοή στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας που νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό δίνοντας σκληρή μάχη .

Η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση του ήταν πέρσι στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε», με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο. Επίσης το 2019, τον είχαμε δει και στην σειρά «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύθηκε τον ρόλο του καλόγερου Πατέρα Νικόδημου.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: naftemporiki.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Γιώργος Χριστοδουλίδης

Έφυγε από τη ζωή το ηθοποιός Γιώργος Χριστοδουλίδης, ο οποίος νικήθηκε από την ασθένεια ALS. Την είδηση του χαμού του Κύπριου ηθοποιού και μουσικού Γιώργου Χριστοδουλίδη, γνωστοποίησε η Ένωση Κύπριων Ηθοποιών.

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό και ο Τάσος Τρύφωνος τότε, ο οποίος διατηρούσε μαζί του στενή φιλία. Δείτε την τότε ανάρτησή του παρακάτω:

«Καλό ταξίδι στο φως Γιώργο μου. Από σήμερα δεν είναι πια μαζί μας ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και μουσικός. Ο Γιώργος Χριστοδουλίδης γεννήθηκε στην Πάφο και σπούδασε στη σχολή του εθνικού θεάτρου στην Αθήνα με συμμαθητές τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και τον Τόνυ Δημητρίου.

Δείτε ακόμα Άντζελα Γκερέκου: Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Βοσκόπουλο- Το τρυφερό μήνυμά της γι αυτούς που λείπουν (εικόνα)

Από το 1992 έως το 1994 πήρε μέρος στην επιτυχημένη σειρά «δέκα μικροί Μήτσοι» του @lakislazopoulos_official . Στη συνέχεια έπαιξε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές όπως το «πάτερ ημών», «στον αστερισμό της γραβάτας» και το «ροζ συννεφάκι».

Όταν τον γνώρισα το 1995 έκανε μαζί με την @jennybalatsinou την εκπομπή STAR NEWS στο STAR CHANNEL και ήταν το talk of the town στη νυχτερινή Αθήνα με μια νέα πρόταση διασκέδασης στο cafe Mercedes στην πλατεία Κολωνακιου μαζί με τους φίλους του @takiszacharatos και @tereza.panagiotopoulos.

Τα τελευταία χρόνια ανέβασε ιδιαίτερες και ξεχωριστές παραστάσεις στην Κύπρο όπως το «ινκόγκνιτο» με τη Στέλλα Φυρογένη. Η φωτογραφία είναι από την πρώτη μας συνάντηση το 1995 στο σπίτι του στο Λυκαβηττό.

Δείτε ακόμα Μαρία Κίτσου: Περιπέτεια υγείας για την ηθοποιό – Ξαφνική αδιαθεσία στα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες

Μόλις είχε κερδίσει τηλεοπτικό βραβείο για την εκπομπή που έκανε με την Τζένη Μπαλατσινού και πήγα για να του κάνω μια συνέντευξη για κυπριακό περιοδικό.

Από τότε γίναμε φίλοι ζωής. Τον περασμένο Ιούλιο τον είδα για τελευταία φορά στο ίδιο σπίτι. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η πρώτη και τελευταία φορά που τον είδα να είναι στο ίδιο μέρος.

Σαν ένας κύκλος που κλείνει. Δυστυχώς αυτή τη φορά αντί να δω τον Γιώργο που ήξερα γεμάτο ζωή και αισιοδοξία, είδα έναν άνθρωπο στο καροτσάκι κτυπημένο από την μάστιγα του ALS. Φεύγοντας ένιωθα ότι ήταν η τελευταία φορά που τον έβλεπα.

Δείτε ακόμα Πολύ δύσκολες ώρες για την Ευγενία Σαμαρά- Πέθανε ο πατέρας της (εικόνα)

Επιλέγω να τον θυμάμαι όπως τον γνώρισα και όπως τον έζησα. Γεμάτος φως και γέλιο. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον αδελφό του και αγαπημένο φίλο , Μιχάλη. #RIP #goodbye #friends #sad»

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: eirinika.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Φώφη Γεννηματά

Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά σε ηλικία 56 ετών. Η Φώφη Γεννηματά βύθισε στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της χώρας, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: protothema.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Μίκης Θεοδωράκης

Σε ηλικία 96 ετών πέθανε ο Μίκης Θεοδωράκης. Ο μεγάλος συνθέτης και στιχουργός βύθισε στο πένθος όλη την χώρα και μετά το θάνατό του κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος. Η συνεισφορά του στον πολιτισμό της Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια είναι αναρίθμητη.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: protothema.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Mad Clip

Σε τροχαίο δυστύχημα έχασε την ζωή του ο 34χρονος Mad Clip κάνοντας το κοινό του, τους συναδέλφους του αλλά και κόσμο που ποτέ δεν τον άκουγε να στεναχωρηθεί πάρα πολύ με αυτή του την απώλεια. Ο νεαρός τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, αφού γύριζε μετά από γάμο.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: lifo.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Δήμητρα Αγγελοπούλου

Πέθανε η ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζιάς, μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στο Facebook.

Η Δήμητρα Αγγελοπούλου είχε υποδυθεί διάφορους ρόλους σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές. Το κοινό την πρωτογνώρισε μέσα από το σίριαλ του ALPHA «Σε Είδα», σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου.

Έπειτα, συμμετείχε στις σειρές «Της Αγάπης Μαχαιριά», «Ελλάς το Μεγαλείο σου», «Άνω Κάτω Τέλεια», «Φιλί Ζωής» ,«Βοήθεια Γειτόνοι», «Για Μία Θέση στον Ήλιο», «Ο Δρόμος Είχε την Δική του Ιστορία», αλλά και σε αρκετά θεατρικά έργα.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: news.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Έλενα Μένεγου

θλίψη προκάλεσε ο θάνατος της γνωστής αστρολόγου Έλενας Μένεγου. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά ωστόσο η γνωστή αστρολόγος στα τέλη Ιουνίου, είχε κάνει ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου έκανε έκκληση για οικονομική βοήθεια αφού ήταν άρρωστη και δεν ήταν σε θέση να εργαστεί.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: protothema.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Νίκος Μαϊντάς

Πέθανε ο πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος Magic De spell Νίκος Μαϊντάς σε ηλικία 51 ετών. Με το συγκρότημα των Magic De spell πραγματοποίησε πάνω από 500 συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία.

Έγραψε και ερμήνευσε τραγούδια όπως το «Εμένα οι φίλοι μου» σε ποίηση Κατερίνας Γώγου, η «Όγλα», ο «Λύκος», η «Πεταλούδα», το «Κόκκινο».

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: protothema.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, ράπερ και ιδρυτικό μέλος της χιπ χοπ μπάντας Razastarr, έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα σε ηλικία 46 ετών. Τα άσχημα νέα έγιναν γνωστά μέσω των social media.

Ο δράστης χτύπησε τον ράπερ ενώ ο τελευταίος ήταν πεζός και τον εγκατέλειψε. Ακόμη γίνονται έρευνες για να βρεθεί και η οικογένεια έφτασε μέχρι την Αγγελική Νικολούλη.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος ήταν αδερφός της Γιολάντας Τσιαμπόκαλου, περισσότερο γνωστή με το όνομα Sadahzinia, που αποτελεί μία από τις πιο γνωστές γυναίκες Ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού hip hop/low bap συγκροτήματος Active Member.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: skai.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Γιάννης Κανελλόπουλος

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, Μανωλάδα Ηλείας, έχασε την ζωή του ξαφνικά ο ρεπόρτερ Γιάννης Κανελλόπουλος σε ηλικία 64 ετών. Ο Γιάννης Κανελλόπουλος από τους πιο γνωστούς φωτογράφους άφησε τη σφραγίδα του στο πολιτιστικό ρεπορτάζ. Μέσα από τον φακό του αποτύπωσε θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλα εικαστικά δρώμενα.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως φωτογράφος μόδας, μετά γρήγορα μετακόμισε στο ελεύθερο ρεπορτάζ και εργάστηκε στην «Πρώτη» και την «Καθημερινή», όπου ήταν υπεύθυνος φωτογραφικού τμήματος. Η μεγάλη του αγάπη ήταν το πολιτιστικό ρεπορτάζ, συνεργάστηκε με όλα σχεδόν τα περιοδικά και για πολλά χρόνια με τον «Ταχυδρόμο».

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: protothema.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Άκης Τσοχατζόπουλος

Έφυγε από την ζωή στις 27 Αυγούστου ο Άκης Τσοχατζόπουλος από ανακοπή καρδιάς. Το τελευταίο διάστημα ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Καστέλλα.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: protothema.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, ο ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Ένας αγαπημένος ηθοποιός που έκανε την δουλειά του με επιτυχία, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και είχε μετρήσει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, χωρίς ποτέ να προκαλέσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: gossip-tv.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Ανέστης Βλάχος

Την τελευταία του πνοή άφησε ο αγαπημένος ηθοποιός Ανέστης Βλάχος ο οποίος νοσηλευόταν από τις 27 Ιουλίου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ο γνωστός «σκληρός» του ελληνικού σινεμά, έδωσε τον δικό του αγώνα όμως δεν τα κατάφερε.

Ο βραβευμένος ηθοποιός που μεσουράνησε την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου είχε υποστεί αρκετά εγκεφαλικά επεισόδια. «Να την προσέχεις την μαμά σε παρακαλώ εκεί που πας Πατέρα, βρες και την Σοφία μας και να με περιμένετε, σας αγαπώ όλους τόσο πολύ… Αντίο μπαμπά… Καλό ταξίδι» είχε γράψει τότε ο γιος του.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: sansimera.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Χρήστος Κυριαζής

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της 10ης Νοεμβρίου του 2021. Γεννήθηκε το 1953 και είχε μία τεράστια καριέρα στο ελληνικό πεντάγραμμο με τραγούδια που αγαπιούνται μέχρι και σήμερα.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: protothema.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Δήμητρα Παπανικολοπούλου

Ανήμερα των Θεοφανίων έφυγε από την ζωή η αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου. Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από τα παιδιά της με μια ανάρτηση τους στα προσωπικά της social media.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: enikos.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Τιτίκα Σαριγκούλη

Σε ηλικία 87 ετών έφυγε από την ζωή η αγαπημένη ηθοποιός και συγγραφέας. Ευρέως γνωστή έγινε μέσα από τον ρόλο της βρωμόστομης γιαγιάς στην επιτυχημένη σειρά “Μπαμπά μην τρέχεις”.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: cnn.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Τάσος Θεοδωρόπουλος

Στις 25 Φεβρουαρίου έχασε τη μάχη με τη ζωή ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος. Ο ίδιος νοσηλευόταν από τις αρχές του Φλεβάρηη στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό και σηψαιμία.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: protothema.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Δημήτρης Παλαιολόγου

Στις 3 του Μάη η είδηση προκάλεσε σοκ στους δικούς του ανθρώπους αλλά και σε όσους τον παρακολουθούσαν, ο θάνατος του Δημήτρη Παλαιολόγου. Έγινε ξαφνικά και ο άτυχος Δημήτρης ήταν μόλις 38 ετών.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: tlife.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Νίτσα Σαπουντζή

Στις 10 Ιουνίου εφυγε από τη ζωή η Νίτσα Σαπουντζή, η γυναίκα που άφησε το σημάδι της στον χώρο της μόδας καθώς τη δεκαετία του ’80 “έντυσε” στη θρυλική μπουτίκ της “Renata” στο Κολωνάκι όλη την κοσμική Αθήνα της εποχής.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: glance.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Χριστίνα Βαρζοπούλου

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την είδηση του θανάτου της ηθοποιού Χριστίνας Βαρζοπούλου και σύζυγος του Θεόδωρου Κατσαφάδου. Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω Facebook. Πέθανε στις 13 Ιουνίου.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: tlife.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Ελπίδα Μπραουδάκη

Στις 7 Ιουλίου πέθανε η ηθοποιός Ελπίδα Μπραουδάκη. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ανιψιός της μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε ανάρτησή τους αναφέρει: “Καλό ταξίδι σε μια από τις πιο σεμνές αθόρυβες ταλαντούχες παρουσίες του θεάτρου μας”.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: naftemporiki.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021:  Φιλιώ Πυργάκη

‘Έφυγε από τη ζωή το πρωί της 17ης Ιουλίου η μεγάλη φωνή της δημοτικής μας παράδοσης Φιλιώ Πυργάκη, η όποια τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η κατάσταση της επιβαρύνθηκε, καθώς πριν από δυο περίπου μήνες είχε φύγει από τη ζωή και ο σύζυγος της Μίμης.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: protothema.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Τόλης Βοσκόπουλος

Ο γνωστός τραγουδιστής «έφυγε» από τη ζωή στις  19 Ιουλίου προδομένος από την καρδιά του. Ο ίδιος έπαθε ανακοπή καρδιάς και πέθανε σε ηλικία 81 ετών. Φυσικά, η είδηση του θανάτου του γέμισε με θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και τους θαυμαστές του.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: newsauto.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Γκέλυ Μαυροπούλου

Την ίδια μέρα με τον Τόλη Βοσκόπουλο έφυγε από την ζωή η γνωστή ηθοποιός Γκέλυ Μαυροπούλου και την είδηση του θανάτου της τότε την έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: ethnos.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Ροζίτα Σώκου

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 98 ετών άφησε σήμερα το πρωί η δημοσιογράφος, συγγραφέας και μεταφράστρια Ροζίτα Σώκου. Η Ροζίτα Σώκου είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με κορoνοϊό.

Την είδηση έκανε γνωστή η κόρη της, Ιρένε Μαραντέι η οποία είχε δηλώσει τότε ότι σύμφωνα με την επιθυμία της μητέρας της, θα γίνει αποτέφρωση σε κλειστό κύκλο.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: protothema.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Τακης Μπουγάς

Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Μπουγάς, ο συνθέτης που είχε υπογράψει πολλές επιτυχίες του λαϊκού και ελαφρολαϊκού τραγουδιού εδώ και τέσσερις δεκαετίες, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media.

Είχε συνεργαστεί κατά καιρούς με τους Άννα Βίσση, Γιώργο Νταλάρα, Πάολα, Βασίλη Καρρά, Δημήτρη Μητροπάνο, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Άγγελο Διονυσίου, Ευδοκία, Σαράντη Σαλέα, Τάνια Τσανακλίδου, Ελένη Βιτάλη.

Αλλά και με την Μαρινέλλα, Γιάννη Πάριο, Θέμη Αδαμαντίδη, Βλάσση Μπονάτσο, Αντύπα, Ανέστη Μαντά, Δημήτρη Μπάση, Αλέκα Κανελλίδου, Χρήστο Δάντη, Ελένη Δήμου, Κωνσταντίνα, Βίκυ Μοσχολιού, Άντζυ Σαμίου, Μανώλη Μητσιά, Γιώργο Μαζωνάκη και άλλους.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: militaire.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Αντώνης Καλογιάννης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Καλογιάννης, όπως έγινε γνωστό από ανάρτηση των οικείων του στα social media.

Ο Αντώνης Καλογιάννης τραγούδησε στα γενέθλια του Πάμπλο Πικάσο, γνωρίστηκε με τον Αράμ Χατζατουριάν, βρέθηκε στην ίδια σκηνή με τον Υβ Μοντάν στο Παρίσι, συναντήθηκε με τους Μπιτλς, γνώρισε τον Λουί Αραγκόν.

Ο νεαρός τσαγκάρης από την Καισαριανή είχε τύχη βουνό. Μια αδρή, καθαρή περήφανη φωνή που από μια σύμπτωση τον έκανε τραγουδιστή του Μίκη Θεοδωράκη σε δέκα ημέρες.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: naftemporiki.logo.gr

Οι Έλληνες διάσημοι που πέθαναν το 2021: Κάρολος Παπούλιας

Ο Κάρολος Παπούλιας (Μολυβδοσκέπαστος Ιωαννίνων, 4 Ιουνίου 1929 – Αθήνα, 26 Δεκεμβρίου 2021)  ήταν Έλληνας πολιτικός. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας την περίοδο 2005 – 2015.

Υπήρξε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου και υπουργός Εξωτερικών, υπουργός ή υφυπουργός σε όλη τη διάρκεια των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου. Απεβίωσε στις 26 Δεκεμβρίου 2021, σε ηλικία 92 ετών.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: ant1news.gr

Ένας θάνατος από το εξωτερικό: Ραφαέλα Καρά

Την τελευταία της πνοή άφησε στα 78 της χρόνια η θρυλική Ιταλίδα τραγουδίστρια και τηλεπαρουσιάστρια Ραφαέλα Καρά. Η Ραφαέλα Ρομπέρτα Πελόνι, ευρύτερα γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ραφαέλα Καρά γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως παρουσιάστρια μουσικοχορευτικών εκπομπών.

«Η Ραφαέλα μας άφησε, πήγε σε έναν καλύτερο κόσμο, όπου η ανθρωπιά της, το μοναδικό της χαμόγελο και το εξαιρετικό της ταλέντο θα λάμπουν για πάντα», έγραψε ο πρώην χορευτής και σκηνοθέτης Σέρτζιο Γιαπίνο, επί σειρά ετών σύντροφος της μεγάλης αυτής Ιταλίδας τηλεπαρουσιάστριας, σουμπρέτας και τραγουδίστριας.

Έλληνες-διάσημοι-που-πέθαναν-το-2021-

Photo via: healthweb.gr

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τους celebrities στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close