Ολυμπία Χοψονίδου : Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου

Η Ολυμπία Χοψονίδου είχε αποκαλύψει πριν μερικές ήμερες  τα προβλήματα  υγείας που αντιμετωπίζει μετά από τις έξι  εγκυμοσύνες.

Η  Ολυμπία Χοψονίδου, με ανάρτησή της το πρωί της Τρίτης, ενημέρωσε τους  ακολούθους της στο διαδίκτυο ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο ηρεμώντας τους ακόλουθους της  λέγοντας ότι είναι όλα καλά.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, πριν λίγες ημέρες ανέφερε ότι της έχουν πέσει μαλλιά  και αντιμετωπίζει κάποιο θέμα με τα δόντια της. Επίσης προσπαθεί  να το παλέψει με τα κιλά της, αλλά την ταλαιπωρεί και ένας έντονος βήχας.

Δείτε επίσης : Ολυμπία Χοψονίδου: Μας δείχνει την κοιλιά της μετά από 6 γέννες

Δειτε τι έγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου

Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα.

Δείτε επίσης : H Δήμητρας Ματσούκα έγινε θεία! Η πρώτη φωτογραφία του ανιψιού της με την αδερφή της

Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά», έγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου.

Ολυμπία Χοψονίδου : Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close