Η Ελευθερία Πάλλα από τον Αγιο Ερωτα Οπως δεν την έχετε ξαναδεί σε  KPop group

Όταν η Ελευθερία Πάλλα από τον Άγιο Έρωτα στα 17 της ήταν σε ΚPop group & αποθεώθηκε από 48.000 άτομα (Βίντεο)

Η ηθοποιός Ελευθερία Πάλλα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της πως έχει ασχοληθεί με την μουσική και μάλιστα, στην ηλικία των 17, συμμετείχε και σε συγκρότημα KPop.

Η ηθοποιός Ελευθερία Πάλλα αποτελεί ένα από τα πιο φρέσκα και ταλαντούχα πρόσωπα της νέας γενιάς ηθοποιών. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Άγιος Έρωτας, όπου υποδύεται την κακομαθημένη και ζηλιάρα κόρη του άρχοντα της Στέρνας. Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε, όμως, και το παρελθόν της στην μουσική σκηνή. Η ίδια αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Στο παρελθόν την είχαμε απολαύσει και στις τηλεοπτικές σειρές, Έρωτας Φυγάς, καθώς και στο , Άσε μας ρε μαμά. Κι ενώ κανείς μπορεί να διακρίνει αμέσως το υποκριτικό της ταλέντο, ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν και την κλίση της στην μουσική.

Η Ελευθερία Πάλλα από τον Αγιο Ερωτα Οπως δεν την έχετε ξαναδεί σε KPop group

Η Αγάπη για την μουσική που την έφτασε μέχρι την Κορέα

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της, όταν ήταν στην ηλικία των 17, μαζί με την αδερφή της συμμετείχαν σε KPop group. Το μικρόβιο της μουσικής, όπως τονίζει, της το “φύτεξε” ο πατέρας της, ο οποίος ασχολείται με το είδος και εργάζεται ως μοντερ. Όπως καταλαβαίνουμε, δεν θα μπορούσε να μην κυλάει στις φλέβες της η αγάπη για την τέχνη.

Η Ελευθερία Πάλλα από τον Αγιο Ερωτα Οπως δεν την έχετε ξαναδεί σε KPop group

Η Ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε μουσικό διαγωνισμό μαζί με το συγκρότημα της, όπου όλα τα κορίτσια ταξίδεψαν μέχρι την Κορέα για να ζήσουν την εμπειρία και να αποθεωθούν από 48.000 κόσμο. Η ίδια τόνισε την αγάπη της για την ιαπωνική κουλτούρα, ενώ αποκάλυψε πως έχει σπουδάσει musical theatre, έτσι ώστε να συνδυάσει την αγάπη της για την μουσική με εκείνη του θεάτρου.

Σχετικά άρθρα