Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Γνωστή νηπιαγωγός «έφυγε» την ίδια μέρα που πέρυσι είχε πεθάνει η αδερφή της

Παίκτης πασίγνωστου ελληνικού ριάλιτι έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού του, και η περιγραφή του για τα όσα έζησε συγκλονίζει.

Πρόκειται για τον Λευτέρη Παρασκευά που συμμετείχε στο Nomads. Ο ίδιος, ένα μήνα μετά την πτώση που είχε, περιέγραψε τα όσα έζησε, αλλά και το πόσο του στάθηκε η οικογένειά του.

Μάλιστα η γυναίκα του, την περίοδο εκείνη βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας το δεύτερο παιδάκι τους, την μικρή Μυρτώ.

Δείτε ακόμη  Συγκλονιστική εξομολόγηση νικητή του Survivor: “Για να επιβιώσω έτρωγα γλάρους και ποντίκια”

«Πριν ακριβώς από έναν μήνα είχα πτώση από την ταράτσα του σπιτιού, στον κάτω όροφο, σχεδόν 4 μέτρα ύψος. Από βιασύνη και έλλειψη σοβαρότητας κάνοντας εργασίες που όλοι τις θεωρούμε εύκολες και βαρετές. Αποτέλεσμα τις πτώσης, να δημιουργήσω κάταγμα στον Ο1 σπόνδυλο και να φοβηθώ μην μου αφήσει κανένα κουσούρι. Οι πρώτες ημέρες πέρασαν ξάπλα σε ένα κρεβάτι προσπαθώντας να διαχειριστώ την κατάσταση που ζούσα.

Ο Κωνσταντής και το κορίτσι μου η Ελισάβετ που κυοφορούσε την μικρή Μυρτώ στον ένατο μήνα ήταν δίπλα μου και βοηθούσαν σε όλα αυτά που χρειαζόμουν για να επανέλθω σύντομα στην δράση. Οι μέρες πέρασαν, εγώ σηκώθηκα και φορώντας κηδεμόνα τριών σημείων, επανήλθα γρήγορα στα οικογενειακά δρώμενα και στην δουλειά μου»

Λευτέρης Παρασκευάς Λευτέρης Παρασκευάς 3

Ο παίκτης του Nomads, Λευτέρης Παρασκευάς μιλά για τη γέννηση της κόρης του

«Επειδή όμως η ζωή είναι ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ όλα επανήλθαν στην κανονικότητα. Η μικρή Μυρτώ γεννήθηκε φέρνοντας χαρά και αγάπη γύρω μας!!! Ακούγεται σαν παραμύθι αλλά για μένα είναι η πιο όμορφη πραγματική ιστορία που έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια!».

Λευτέρης Παρασκευάς μωρό

 

Close