Παναγιώτης Φασούλας : Το παιδί μου έκανε χημειοθεραπείες από το 2004 μέχρι το 2008.

Η Ελεονώρα Μελέτη, είχε καλεσμένο στα «Μεσάνυχτα» το βράδυ της Δευτέρας ,τον παλαίμαχο μπασκεμπολίστα Παναγιώτη Φασούλα   . Ο Παναγιώτης Φασούλας, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια υγείας του γιου του και δήλωσε πως έχει μετανιώσει  που λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν ήταν συνεχώς στο πλευρό της οικογένειάς του, η οποία ζούσε μόνιμα στην Αμερική όπου νοσηλευόταν το παιδί.

«Περισσότερο με άλλαξε στη ζωή μου το πρόβλημα του Γιάννη μου. Όλο αυτό. Όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών, το 2004, εμφάνισε λευχαιμία. Ξεκινήσαμε να το λέμε όταν μας ζήτησε ο ίδιος να το πούμε. Εμείς δεν το κρύβαμε ακριβώς, δεν ντρεπόμασταν για αυτό. Απλά λέγαμε γιατί να ξέρει όλος ο κόσμος ότι ο Γιάννης είναι survivor.

Μας το ζήτησε, όμως, ο ίδιος. Θεώρησε πως είναι καλό παράδειγμα σαν ένα παιδί που είναι 19, 20 χρονών και το έχει ξεπεράσει. Υπάρχουν τόσα παιδιά που παλεύουν γονείς και παιδιά για να το ξεπεράσουν και ευτυχώς τα περισσότερα παιδιά το ξεπερνάνε.

Ο ίδιος έκανε χημειοθεραπείες από το 2004 μέχρι το 2008. Ήταν σε σοβαρό πρόγραμμα. Το 2009 σε λίγο πιο χαλαρό και μετά τελείωσε. Τις πρώτες μέρες, τον πρώτο μήνα ήμουν σε απόγνωση. Βλέποντας στη συνέχεια πως υπάρχει βελτίωση και πηγαίνοντας στην Αμερική, ήταν εύκολο» εξήγησε.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο όλα όσα είπε.

 

Close