Παντρεύεται-ο-Άρης Σοϊλέδης-και-η-Μαρία Αντωνά-

Παντρεύονται ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά τον Σεπτέμβριο. Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι και πως θα είναι το νυφικό της Μαρίας Αντωνά;

Ο Άρης Σοϊλέδης βρίσκεται ακόμη στο Survivor όμως η Μαρία Αντωνά κάνει πυρετώδεις προετοιμασίας για τον γάμο τους που θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε στο ένθετο Secret και στη Σάσα Σταμάτη πως «Έχω μεγάλη αγωνία και παρακολουθώ την εξέλιξη και την πορεία του Άρη μέσα στο παιχνίδι. Κατά μία έννοια, θα μπορούσα να πω ότι το ζω μαζί του.

Δείτε ακόμα Η αποκάλυψη της Παυλίνας Βουλγαράκη: «Έχω Insomnia από παιδί, κοιμάμαι πάρα πολύ σπάνια»

Παντρεύεται-ο-Άρης Σοϊλέδης-και-η-Μαρία Αντωνά-

Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε ό,τι αφορά τις αθλητικές επιδόσεις και είμαι σίγουρη ότι μετά το ατύχημα με τον ώμο του θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός. Σκεφτόμαστε ο γάμος μας να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όμως περιμένω τον Άρη για να ορίσουμε ημερομηνία και μέρος»

Επίσης πρόσθεσε ότι: «Έχω διαλέξει το νυφικό. Είναι κάτι που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα. Είναι πάρα πολύ απλό, με ανάλαφρο στυλ. Δεν θέλω υπερβολές.

Παντρεύεται-ο-Άρης Σοϊλέδης-και-η-Μαρία Αντωνά-

Το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαι άνετη, ώστε να χορέψω πολύ εκείνη τη βραδιά. Ξέρω ότι στον Άρη αρέσουν πολύ τα πυροτεχνήματα, οπότε θα το φροντίσω».

Δείτε ακόμα H Demy μιλά για την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή από την οποία πάσχει

Όσον αφορά τους κουμπάρους, είπε: «Θα είναι οι καλοί μας φίλοι Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του, Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η κουμπαριά έγινε μέσα στο Survivor».

Παντρεύεται-ο-Άρης Σοϊλέδης-και-η-Μαρία Αντωνά-

 

Close