Πέτρος Φιλιππίδης : Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στο κελί με ηρεμιστικά χάπια;

Ένα σοκαριστικό δημοσίευμα από το περιοδικό “Λοιπόν” έκανε την εμφάνισή του το πρωί της Τετάρτης με τίτλο “Πέτρος Φιλιππίδης: Η απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κελί με ηρεμιστικά χάπια”.

Το εν λόγω δημοσίευμα γράφει χαρακτηριστικά:

Η απόπειρα αυτοκτονίας του Πέτρου Φιλιππίδη

Σύμφωνα με το Πρώτο θέμα, λέγεται πως κατά την παραμονή του στην Γαδά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με υπερβολική δόση ηρεμιστικών. Η είδηση δεν είναι επιβεβαιωμένη αλλά σύμφωνα με το κοντινό περιβάλλον, δεν είναι πολύ μακριά από την αλήθεια καθώς ο Φιλιππίδης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τόσο από την στιγμή που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, όσο και από την ώρα που του έβαλαν χειροπέδες.

Δείτε επίσης : Φθιώτιδα: Αγωνία για 15χρονο που έπαθε ηλεκτροπληξία -Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Το τελευταίο που περίμενε να συμβεί στην ζωή του ήταν να συλληφθεί, να οδηγηθεί σε κελί και αργότερα να μπει φυλακή. Όσοι τον γνωρίζουν από κοντά, μιλούν για έναν άνθρωπο που θεωρούσε ότι κατέχει ύψιστη εξουσία, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο και στα πλαίσια μιας παράστασης, αλλά σε προσωπικό, μιλώντας άσχημα στους συνεργάτες και παρενοχλώντας σεξουαλικά το σύνολο των γυναικών στην εκάστοτε δουλειά.

Πληροφορίες του Youweekly.gr βέβαια ΔΕΝ επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ. Μέχρι στιγμής οι πηγές μας αναφέρουν πως δεν έχει υπάρξει τέτοιο περιστατικό στις φυλακές. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μπορεί να είναι άσχημα ψυχολογικά αλλά δεν θα έφτανε ποτέ σε τέτοιο σημείο.

Αν δεν εγκριθεί η αποφυλάκισή του αυτό θα είναι το επόμενο αίτημά του!
Ο εισαγγελέας πριν από μια εβδομάδα αποφάσισε σύμφωνα με το youweekly.gr πως ο ηθοποιός πρέπει να προφυλακιστεί καθώς θεωρήθηκε πως ο ηθοποιός θα μπορούσε να επανέλθει στις επαγγελματικές του ενασχολήσεις και να επαναλάβει τα αδικήματα.

Δείτε επίσης : Οι γυναικοκτονίες που καταγράφηκαν τα τελευταία 4 χρόνια δείχνουν γιατί μιλάμε για γυναικοκτονία

Στην περίπτωση, λοιπόν, που ο εισαγγελέας απορρίψει το αίτημα του ηθοποιού, πληροφορίες αναφέρουν πως θα κάνει εκ νέου αίτημα, ζητώντας να μην μεταφερθεί τουλάχιστον από τις φυλακές Τριπόλεως και να παραμείνει εκεί μέχρι να οριστεί η δίκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close