Άγριες μέλισσες-Επόμενα επεισόδια: 3-4-5

Πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες εξομολογήθηκε πως είχε συμπτώματα κορονοϊού και αποφάσισε να κάνει το τεστ πριν σταματήσουν τα γυρίσματα της σειράς.

Πρόκειται για την “Θεοδοσία” ή κατά κόσμον Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία σε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου για το περιοδικό ENJOY, μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της που την άγχωσε, τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και το πως περνάει το χρόνο της εν μέσω καραντίνας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην συμπρωταγωνίστρια και φίλη της Δανάη Μιχαλάκη, και πως έχουν έρθει πολύ κοντά και περνούν πολύ χρόνο μαζί τώρα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες είχε συμπτώματα κορονοϊού και έκανε το τεστ- Δείτε όσα εξομολογήθηκε

Οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς χάσαμε την αγαπημένη μας συνήθεια τα βράδια… Μας είχατε μαντρώσει πριν την πανδημία…

Τι να κάνουμε; Μας βλέπετε σ επανάληψη. Η αλήθεια είναι ότι και η παραγωγός εταιρεία και ο ΑΝΤ1 έβαλαν πάνω από όλα την υγεία των συντελεστών και τα γυρίσματα σταμάτησαν πριν τα απαγορευτικά μέτρα της κυβέρνησης. Εγώ είχα σταματήσει και πιο νωρίς τα γυρίσματα γιατί είχα ένα κρύωμα και είχα φοβηθεί. Ήμουν καραντίνα. Με το που φούντωσε πιο πολύ το θέμα του κορονοϊού έκανα το τεστ και είμαι αρνητική.

Σου έχουν λείψει τα γυρίσματα στο Διαφάνι;

Πάρα πολύ. Μα εκεί ήταν από το καλοκαίρι ουσιαστικά το σπίτι μου. Μιλάμε για πολύωρα γυρίσματα στο χωριό που φτιάχτηκε για τις «Άγριες Μέλισσες» στην Παλλήνη. Αλλά τι να κάνουμε; Εδώ σταμάτησε τα γυρίσματα των σειρών του το Netflix. Σ’ ένα καθημερινό σίριαλ εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να έχεις στοκ επεισοδίων.

Πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες είχε συμπτώματα κορονοϊού και έκανε το τεστ- Δείτε όσα εξομολογήθηκε

Τι κάνεις μέσα στο σπίτι σου;

Φτιάχνω γλυκά και τα τρώω.Ευτυχώς που έχω περιθώριο(γέλια). Μου αρέσει πολύ η ζαχαροπλαστική. Βλέπω ταινίες και πάω βόλτα για σωματική άσκηση με την φίλη μου την Δανάη Μιχαλάκη, την Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες» . Μένουμε πολύ κοντά και η καραντίνα μας έφερε πιο κοντά. Εξαιρετικό κορίτσι και πολύ καλή ηθοποιός .Το έχουμε ρίξει στο περπάτημα. Το να διαβάσω μου είναι πολύ δύσκολο στην καραντίνα, γιατί μου δεν μπορώ να συγκεντρωθώ λόγω τους άγχους και της αβεβαιότητας κάτι που νομίζω ως συναίσθημα το έχουμε όλοι.

Έτσι προτιμώ να μαγειρεύω, να καθαρίζω,να πλένω συνέχεια τα χέρια μου, για να μην σκέφτομαι και πολύ. Γυμναστική στο σπίτι δεν μπορώ να κάνω. Μπράβο σε όσους παίρνουν τα στρωματάκια τους και τα βάρη τους και κάνουν ασκήσεις. Έχουν πειθαρχία. Εγώ κλείνω προς το βάδισμα , παίρνω αέρα, μια αίσθηση ελευθερίας. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα να έχω δει δυο φίλους μου από απόσταση. Είμαι υπερπροστατευτική ως άνθρωπος. Ο πατέρας μου είναι σ ευπαθής ομάδα. Γίνεται να τον δω; Όλοι μας τραβάμε μεγάλο ζόρι και όταν θέλω να χαρώ σκέφτομαι τις «Άγριες Μέλισσες» .

Close