Σάσα Σταμάτη: Η αγωγή που έκανε στο κέντρο αποκατάστασης που φιλοξενούσε τον πατέρα της

Η Σάσα Σταμάτη έκανε  αγωγή στο κέντρο αποκατάστασης που φιλοξενούσε τον πατέρα της, ζητώντας 150.000 ευρώ. Η Σάσα Σταμάτη μίλησε στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Πριν δύο χρόνια περίπου, ο πατέρας της Σάσας Σταμάτη νοσηλεύτηκε σε κέντρο αποκατάστασης για κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Μετά ενα μήνα η υγεία του χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στα επείγοντα.

Πέρσι έφυγε από τη ζωή με αποτέλεσμα η Σάσα Σταμάτηνα βυθιστεί στο  πένθος. Σύμφωνα με την  εκπομπή «Super Κατερίνα», η Σάσα Σταμάτη ετοιμάζει αγωγή στο κέντρο αποκατάστασης που φιλοξενούσε τον πατέρα της καθώς σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας της υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη στην υγεία του  και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του.

Δείτε επίσης : Μάρθα Καραγιάννη: Συγκίνηση στη κηδεία της  Οι στάχτες της στη θάλασσα (φωτο-video)

«Ο άνθρωπος ήταν σε άθλια κατάσταση, ήταν πολύ βαριά αφυδατωμένος, είχε πολύ χαμηλή πίεση. Μετά τις εξετάσεις που κάναμε διαπιστώσαμε ότι είχε σήψη και οξεία νεφρική ανεπάρκεια, δηλαδή τα νεφρά του είχαν παραλύσει» αποκάλυψε στην εκπομπή του Alpha ο γιατρός που τον παρέλαβε στο νοσοκομείο.

 

Close