Σασμός: Κώστας Νικούλι: Όλα όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Σασμός: Κώστας Νικούλι: Τα σχέδια για τον γάμο με την αγαπημένη του και η Αλβανική καταγωγή – Ολα οσα ειπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή  The 2Night Show

Σασμός: Κώστας Νικούλι: Όλα όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Για την σύντροφο του  Κατερίνα Μαούτσου, ο Κώστας Νικούλι είπε:

«Δεν είμαι ακόμη παντρεμένος. Συζώ εδώ και οκτώ μήνες με τη σύντροφό μου. Έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε… Έτσι το σκεφτόμαστε! Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά. Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση Ροσμαρί. Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω».

Για την καταγωγή του ανέφερε : «Το όνομά μου δεν προδίδει κάτι. Προσωπικά, θέλω το επώνυμο να είναι Νικούλι και όχι Νικούλης για να θυμάμαι από που προέρχομαι. Η ταυτότητα έλεγε Νικούλι και αυτό ήθελα να είναι το επώνυμο μου. Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου. Ήμουν ανοιχτός από την πρώτη στιγμή και δεν ένιωθα ότι είμαι ξένος ή διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Κάπως το επιδίωκα. Μπορεί να μην είχα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει Αλβανός, αλλά όσο να είναι δεν ένιωθα ποτέ άσχημα.

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 62 , 63 , 64 , 65

Σασμός: Κώστας Νικούλι: Όλα όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο καθένας επιλέγει την ταυτότητά του, ανεξάρτητα εθνικότητας η φύλου. Τα παιδιά σε ένα σχολικό περιβάλλον πάντα είναι λίγο επιθετικά. Είναι λίγο πιο αθώα χωρίς να συνειδητοποιούν τι μπορεί αυτό να προκαλέσει στον άλλον. Αυτά έφυγαν την ίδια στιγμή που συνέβαιναν».

 

Close