Σπύρος Μπιμπίλας : Είμαι ερωτευμένος αλλά άμα δεν υπάρχει ανταπόκριση

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο  ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ  τον  και μίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα για την προσωπική κι επαγγελματική του ζωη, το ΣΕΗ, το #MeToo κάνοντας και μια αποκάλυψη.

Για το #ΜeToo και τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ανέφερε: “Είναι από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Από τις πιο επώδυνες. Με πολύ άσχημη διάθεση .Όταν αρχίσει κάποιος να ρωτάει για την σκιαγράφηση ενός χαρακτήρα θα πρέπει να πεις όλα όσα γνωρίζεις. Εάν δεν τα πεις, τότε λες ψέματα. Γιατί αλλιώς, κανείς μάρτυρας δεν χρειάζεται να πάει στο δικαστήριο. Ήταν κανείς μπροστά στους βιασμούς; Εμείς, λοιπόν, ως μάρτυρες ξέρουμε ότι θα μας ρωτήσουν ό,τι γνωρίζουμε για έναν χαρακτήρα.

Όταν λοιπόν εσύ γνωρίζεις για έναν χαρακτήρα και πεις δεν γνωρίζω, λες ψέματα. Θα πρέπει να πεις την αλήθεια. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που σε όλη μου τη ζωή έχω ως μεγάλη αξία την αλήθεια, άρα βάζω πάνω από την φιλία την αλήθεια. Δεν με πειράζει κανείς να πει ό,τι θέλει. Εγώ έχω καθαρή τη συνείδησή μου; Ολοκάθαρη”.

Δείτε επίσης : Μάρθα Καραγιάννη: Εκεί σκορπίστηκε η τέφρα της Ποιο τραγούδι ακουγόταν

Όσο για την  προσωπική του ζωή αποκάλυψε: “Θα σας πω μία αλήθεια γιατί εγώ δεν ντρέπομαι. Εγώ είμαι ερωτευμένος αλλά άμα δεν υπάρχει ανταπόκριση τι να το κάνεις; Ευτυχής πάντως είμαι. Πάντως είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος από όλες τις απόψεις”

Για τη θέση του προέδρου στο ΣΕΗ τόνισε : “Δεν θα ξαναβάλω υποψηφιότητα. Πρέπει οι νέοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βγουν μπροστά και μαζί με τους παλιούς να βγουν μπροστά ώστε να δικαιωθούν”.

 

Close