Σταμάτης Φασουλής: «Αυτό με «σκότωσε» στη ζωή μου, δεν μ’ αρέσει και τώρα που το σκέφτομαι»
Ο Σταμάτης Φασουλής έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Θανάση Πάτρα και την κάμερα των Weekenders. Μεσα σε πολλά, μάλιστα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στις δουλειές που έχει δεχθεί στο παρελθόν αλλά έχει μετανιώσει .
«Έχω μετανιώσει που έχω κάνει παραστάσεις που δεν έπρεπε και έλεγα ναι. Γιατί έλεγα ναι; Ούτε τα λεφτά ήθελα τόσο πολύ, δεν είχα ανάγκη από λεφτά. Μάλλον για να δείξω ότι “όλα τα κάνω”, αυτό όμως με σκότωσε στη ζωή μου. Δηλαδή δεν μου άρεσε και τώρα δεν μ’ αρέσει που το σκέφτομαι», είπε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Όταν ήμουν παιδί ήθελα να ασχοληθώ με την θρησκεία, τη Θεολογία
«Αυτό το “ναι, να το κάνω”. Γιατί να το κάνεις, παιδί μου; Ρήμαξε εκεί πέρα, κάτσε, στο σπίτι σου», πρόσθεσε.
Για το J2US, απάντησε: «Δεν ξέρω γιατί είναι «κακό» να είσαι σε κριτική επιτροπή σε τάλεντ σόου. Το να κάνεις ένα σίριαλ, που πρέπει να είσαι 10 ώρες εκεί, να εκτίθεσαι ερμηνευτικά, είναι πολύ πιο ψυχοβόρο από το να πηγαίνεις έξι ώρες και να ακούς τραγούδια και να λες τη γνώμη σου. Εγώ πέρναγα καλά. Εκεί μπορεί να έβλεπες από ένα καλό πράγμα μέχρι ένα trash, αλλά έχεις το δικαίωμα μόνο να πεις τα λόγια τα δικά σου και όχι τα λόγια άλλων».