Σταμάτης Φασουλής: "Για τον πατέρα μου δεν υπήρχα...με είχε εξαφανίσει"

Μία από καρδιάς συνέντευξη έδωσε ο ηθοποιός Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του Just thw 2 of us.

Αυτό που συγκλόνισε στην συνέντευξή του, ήταν η σχέση του με τον πατέρα του όταν αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, και ο πατέρας του, όντας ναυτικός, του πήρε χρόνο να το αποδεχτεί.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αναφέρει:

“Η μητέρα μου συνέβαλε πάρα πολύ στο να γίνω ηθοποιός, ο πατέρας μου αδιαφορούσε, ήταν καπετάνιος. Σε ένα καφενείο ναυτικών να ακούει “ο γιος μου είναι πρώτος μηχανικός”, όλοι ήταν ναυτικοί και ο άλλος έκανε γιο θεατρίνο, καταλαβαίνεις τι θα πέρασε ο άμοιρος. Τώρα το καταλαβαίνω. Δεν είπε μπράβο ποτέ”.

“Κάθε βράδυ ερχόντουσαν οι γονείς μου να πιουν ένα ποτό στο μπαρ και να με βλέπουνε στο νούμερό μου και όταν ερχόντουσαν να πουν καληνύχτα, ο πατέρας μου δεν ερχόταν. Ερχόταν η μητέρα μου και μου έλεγε “ο μπαμπάς να σου πει καληνύχτα;” και έλεγα ναι και τότε ερχόταν. Που έδειχνε κάτι περισσότερο από μπράβο, ότι με σέβεται πάρα πολύ και ότι θέλει την άδεια να μου μιλήσει, εμένα που ήμουν στο σπίτι και δεν με έβλεπε, ήμουν αόρατος. Δεν με υποτιμούσε, μου έκανε κάτι χειρότερο, δεν υπήρχα, με είχε εξαφανίσει”

Close